התלבטות בין macbook air לDELL XPS13
היי, אני סטודנטית למשפטים ועיקר הצרכים שלי הם אופיס. יש המון עבודה על המחשב, ככה שחשוב לי שהמחשב יהיה מהיר ונוח. שני הדגמים שציינתי הם האופציות שבניהן אני מתלבטת, אך הם נבדלים בכמה נקודות משמעותיות:
1)מאק בוק אייר (13.3, גירסא חדשה):
-256 SSD, ו
-יעלה (כולל התוכנה פרללס) באיידיגיטל לאחר כל מיני הנחות וטריקים 6000 ש"ח.
-האחריות היא לשנה בלבד. הבנתי שהשירות שלהם על הפנים וששומר נפשו ירחק...
2)dell xps 13 ׁ(מעלה תמונה עם פרטי הדגם הרצוי):
-128SSD
-מחיר 6200
-בעל מסך מגע (בניגוד למקבוק. נראה לי שזה מיותר מבחינתי, אבל מה לעשות).
-האחריות היא לשלוש שנים, תיקון בבית הלקוח.
כאמור, ההבדלים בכרטיס הSSD ובתקופת האחריות (וטיב השירות כמובן) הם הסעיפים הגורמים לי להתלבטות. האם לדעתכם, עניין כרטיס הSSD כה משמעותי עד כדי כך שעדיף יהיה לי להתפשר על עניין השירות? או, שעדיף להיות בראש שקט מבחינת תיקונים, אבל לסבול מעניין הSSD (לא יודעת אם זה באמת משמעותי. בנוסף, יש לי אפשרות לקנות דיסק חיצוני 1TARA ב330 ש"ח)
היי, אני סטודנטית למשפטים ועיקר הצרכים שלי הם אופיס. יש המון עבודה על המחשב, ככה שחשוב לי שהמחשב יהיה מהיר ונוח. שני הדגמים שציינתי הם האופציות שבניהן אני מתלבטת, אך הם נבדלים בכמה נקודות משמעותיות:
1)מאק בוק אייר (13.3, גירסא חדשה):
-256 SSD, ו
-יעלה (כולל התוכנה פרללס) באיידיגיטל לאחר כל מיני הנחות וטריקים 6000 ש"ח.
-האחריות היא לשנה בלבד. הבנתי שהשירות שלהם על הפנים וששומר נפשו ירחק...
2)dell xps 13 ׁ(מעלה תמונה עם פרטי הדגם הרצוי):
-128SSD
-מחיר 6200
-בעל מסך מגע (בניגוד למקבוק. נראה לי שזה מיותר מבחינתי, אבל מה לעשות).
-האחריות היא לשלוש שנים, תיקון בבית הלקוח.
כאמור, ההבדלים בכרטיס הSSD ובתקופת האחריות (וטיב השירות כמובן) הם הסעיפים הגורמים לי להתלבטות. האם לדעתכם, עניין כרטיס הSSD כה משמעותי עד כדי כך שעדיף יהיה לי להתפשר על עניין השירות? או, שעדיף להיות בראש שקט מבחינת תיקונים, אבל לסבול מעניין הSSD (לא יודעת אם זה באמת משמעותי. בנוסף, יש לי אפשרות לקנות דיסק חיצוני 1TARA ב330 ש"ח)