התלבטות בין nexus one ל desire

eyalrdt

New member
התלבטות בין nexus one ל desire

אני מתכנן לקנות את אחד מהטלפונים האלו ולהגיד את האמת אני מאד רוצה לקנות את הdesire הבעיה היא שהמחירים שלו בארץ פשוט שערוריתים(מתקרבים ל4000 ש"ח), אני הייתי רוצה לדעת אם חוץ מנושא של גודל המסך האם יש הבדלים מהותים בין הdesire ולבין הnexus one?

למה נראה לך שיש הבדל בגודל המסך?

המסכים של שני המכשירים זהים לחלוטין. ההבדלים העיקריים: - לדיזייר יש את ממשק ה-Sense UI של HTC (למרות שאם תרצה לעשות ROOT (מעין "פריצה" שגם מבטלת את האחריות על התוכנה - ולא על החומרה) לנקסוס תוכל להתקין עליו את ה-Sense UI - לדיזייר יש זיכרון RAM של 576MB ולנקסוס יש 512MB (אומרים שלדיזייר יש יותר כדי שה-Sense UI יפעל בצורה יותר חלקה, אני לא יודע אם זה נכון למרות שזה נשמע די הגיוני) - לדיזייר יש Optical Trackball שזה מין כפתור מגע (שמשמש גם ככפתור - אפשר ללחוץ עליו) שמהווה סוג של עכבר, ולנקסוס יש לעומת זאת Trackball רגיל (ולא מגע) שגם מהבהב בצבעים כשיש התרעות (notifications). - לנקסוס יש כפתורי מגע, שלפי מה שקראתי לא כ"כ נוחים וצריך להתרגל אליהם. לדיזייר לעומת זאת יש כפתורים חומרתיים (רגילים, לא מגע). - לנקסוס יש מיקרופון משני לביטול רעשים (ולדיזייר אין) - אומרים שהנקסוס יקבל עדכונים למערכת ההפעלה הרבה יותר מהר בגלל שהוא מכשיר של גוגל (שמפתחת את מערכת ההפעלה) וגם בגלל שאומרים שלוקח לHTC המון זמן לספק עדכונים למכשירים שלהם (אם בכלל), כי הם צריכים להתאים את ה-Sense UI שלהם לעדכונים. - לפי gsmarena.com יש הבדל באיכות צילום הוידאו: נקסוס: D1 (720x480 pixels)@min. 20fps / דיזייר: WVGA (800x480 pixels) @ 15fps. *** לא יצא לי להשתמש עדיין באף אחד משני המכשירים וכל הידע שלי כרגע הוא מקריאה באינטרנט (למרות שהדיזייר כבר בדרך אליי מחו"ל ככה שבקרוב יהיה לי גם ידע מניסיון
)

zividan

New member
מחירים לא כאלה מוגזמים....

תעשה חיפוש קצר ותראה שלא כולם דורשים סכומים של מעל 4000 שח, אני רכשתי אותו השבוע במחיר לא נמוך אמנם אבל גם לא בטווח שרשמת. עלה לי 2950.

liorl

New member
שאלה לגבי Desire ו- 3G

ראיתי באי-ביי שעל חלק מהדיזייר שנמכרים שם כתוב שהם לא תומכים ב- 3G בחברות אמריקאיות מסוימות וחלק כן. המידה ואני רוצה לקנות מכשיר כדי להביא אותו לישראל (להתחבר לאורנג למשל) מה אני צריך לוודא כדי שה 3G יעבוד בארץ?​

למעלה