התלבטות בנוגע להמשך לימודים
שלום אני מסיימת השנה תואר ריאשון בביוכימיה ומדעי המזון באוניברסיטה העברית והאפשרויות העומדות בפניי הן עבודה כטכנולוגית במפעל מזון או עבודות לבעלי Bsc כגון תועמלנות רפואית ,שהכי קורצת לי כרגע. יש לי שתי שאלות עיקריות: 1.האם השתלבות בעבודה כתועמלנות רפואית או במפעל מזון ללא תואר שני תחסום בפניי אפשרויות קידום והעלאה בשכר בעתיד? ה 2.במידה ואכן מומלץ לי לעשות תואר שני האם כדאי להמשיך בתחום מדעי המזון (חשבתי על תואר שני לא מחקרי בטכניון) או שכדאי לי 'לשבור' למנהל עסקים (מה שיאפשר לי גם לעבוד במקביל,מאחר שמדובר בתואר פחות תובעני) או לנסות לשלב בין השניים וללמוד ניהול טכנולוגיה. הערה נוספת:מנהל עסקים דורש ממני להשקיע עוד סמסטר בGmat,שזה עוד פרמטר שאני לוקחת בחשבון ושמקשה עליי את ההחלטה. בקיצור,אני מאוד בהתלבטות ומאוד אשמח לעצה
שלום אני מסיימת השנה תואר ריאשון בביוכימיה ומדעי המזון באוניברסיטה העברית והאפשרויות העומדות בפניי הן עבודה כטכנולוגית במפעל מזון או עבודות לבעלי Bsc כגון תועמלנות רפואית ,שהכי קורצת לי כרגע. יש לי שתי שאלות עיקריות: 1.האם השתלבות בעבודה כתועמלנות רפואית או במפעל מזון ללא תואר שני תחסום בפניי אפשרויות קידום והעלאה בשכר בעתיד? ה 2.במידה ואכן מומלץ לי לעשות תואר שני האם כדאי להמשיך בתחום מדעי המזון (חשבתי על תואר שני לא מחקרי בטכניון) או שכדאי לי 'לשבור' למנהל עסקים (מה שיאפשר לי גם לעבוד במקביל,מאחר שמדובר בתואר פחות תובעני) או לנסות לשלב בין השניים וללמוד ניהול טכנולוגיה. הערה נוספת:מנהל עסקים דורש ממני להשקיע עוד סמסטר בGmat,שזה עוד פרמטר שאני לוקחת בחשבון ושמקשה עליי את ההחלטה. בקיצור,אני מאוד בהתלבטות ומאוד אשמח לעצה