התלבטות בנוגע להריון שלישי!!!

רינת486

New member
התלבטות בנוגע להריון שלישי!!!

הי בנות יקרות
אני בת 34 ויש לי שני ילדים חמודים. הקטן בכיתה א'
לאחרונה אני חושבת על הריון נוסף, אבל זה מאוד מפחיד אותי כי אני סובלת מחרדות (היום מטופלת בציפרלקס שלושה חודשים) והחרדות בעצם התחילו לי אחרי הלידה של הילד הראשון לכן חוששת מעוד הריון ולידה
אני גם יודעת שאצטרך להפסיק את הטיפול התרופתי בשביל הריון נוסף וזה עוד שיקול
מצד שני ממש יש לי את החשק לעוד ילד ולפעמים אני חושבת שאולי זה יעשה לי טוב כי השניים כבר גדולים אולי הכל יראה אחרת
אני לא רוצה ללדת בגיל כל כך מאוחר ולכן אני חושבת להתחיל לנסות עוד כמה חודשים מה דעתכן? יש מישהי כאן עם רקע של חרדה/דיכאון שהלכה על זה?

יקרה,

המחשבות הללו בהחלט טבעיים! לגבי ציפרלקס יודעת שמותר בהיריון אבל גם לוסטרל . בכל מקרה בעניין הזה הרופא ירשום לך את התרופה שהכי תתאים לך בשלב הזה ואין שום סיבה שתהיי ללא תרופות . ממליצה לעבד את הלידה הראשונה נשמע שיש משהו שעוד יושב לך בהקשר אליה וזה ממש חשוב. יש אנשי מקצוע החל מפסיכולגים וכלה במטפלים שעוסקים בעיבוד לידה שיכולים לסייע לך וזה לפני הכול חשוב שתעשי. רק אז אחרי שתעבדי את הלידה הראשונה ותרגישי מוכנה לעוד היריון תלכי על זה זו כמובן החלטה שלך ותחושה שלך בלבד כמובן בשיתוף בן זוגך. בנוסף ממליצה שלאורך ההיריון אם תחליטו תקחי אשת מקצוע שתלווה אותך כולל בלידה ובימים שלאחרי הלידה בכדי שלא תהיי לבד ושתמיד יהיה איתך מישהו שיעטוף אותך. גם לעדכן את הצוות הרפואי בכל מה שאת מרגישה זה חשוב. קודם כל את והנפש שלך זה מה שחשוב כרגע!! חיבוק ענק!!

רינת486

New member
תודה רבה

למעלה