התלבטות בנוגע לנשיקות....

almonit15

New member
התלבטות בנוגע לנשיקות....

האם לדעתכם זה נכון שככל שיש לבן אדם שפתיים עבות יותר כך יותר כיף להתנשק????

כן!!

אבל במינון הנכון לדעתי זה לא כיף לנשק איזה מאפיונר איטלקי קשוח או כושי סמבו(המבין יבין) ודעתי לא משוחדת!!!

dav dav

New member
תלוי

לפי דעתי שפתיים בינוניות הם הכי טובות!!! אבל כל אחד והטעם שלו!!

almonit15

New member
בנוסף...

אני חושבת שזה לא בדיוק נכון אני חושבת שלשני האנשים שמתנשקים צריכים להיות בערך אותו גודל של שפתיים....אני שאלתי את זה כי רציתי לראות מה עוד אנשים חושבים.

wildflower**

New member
חחח..:)

לחברה שלי יש תיאורייה על זה...... והיא אומרת שלשני בני הזוג...צריכות להיות שפתיים באותו הגודל פחות או יותר.... כי אז כיף יותר להתנשק..... אני,אישית,חושבת שזה בולשיט אחד גדול. כל מה שחשוב זאת האהבה..... ואם יש אהבה..כל נשיקה תהיה טובה...:)))) אוהבת בר

כן אני אחפש חבר לפי גודל השפתיים! ../images/Emo25.gif

בולשיט! אם את אוהבת מישהו לא יהיה אכפת לך מה הגודל של השפתיים שלו... נשיקה של שניי בני אדם מאוהבים זה הדבר הכי נעים בעולם, זה אפילו יותר סקסי מסקס בתדירות כלשהי... בכל מקרה זה אולי יותר יפה שייש שפתיים בשרניות ומשורטטות אבל לא בהכרח יותר כייפי!
אבל אין כמו השפתיים של דודי בלסר... רררר....

almonit15

New member
אני לא בוחרת חבר על פי השפתיים...

פשוט בדקתי את התיאוריה!

פאני1

New member
לא...

זה לא בהכרח נכון , מה שקובע זו האיכות ולא הכמות!!! צריך לדעת איך להתנשק....

עדן*

New member
כן!

אני דווקא אוהבת שפתיים עבות וככה בדיוק יש לחבר המדהים שלי!!! שלכם עדן

יש לי חברה שמה זה מתלהבת שיש לה..

שפתיים עבות היא אומרת לי שאמרו לה איזה כיף לך ושזה יפה וכיף לנשק שפתיים עבות. אני בכלל לא מקנה השפתיים שלי בכלל לא עבות1 וחוץ מיזה עם היה לי שפתיים עבות זה לא היה מתאים לפרצוף שלי כי יש לי פנים קטנות. אולי זה יפה אבל בכל אופן לי זה לא מתאים אני שלמה עם עצמי ולא הייתי רוצה לשנות שום דבר.

almonit15

New member
לכל אחד מתאים צורת שפתים שלו../images/Emo25.gif

אני חושבת שזה נורא דפוק שהיא מתלהבת מצורת השפתיים שלה כי בעצם אף אחד לא בוחר חברה על פי שפתיים ואם לאנשים טוב ביחד אז הם לא יסימו לב לשפתיים ופשוט יהנו מהנשיקה כמו שהיא!

Hell is beige

New member
לא בהכרח

היה לי פעם קטע עם מישהי, שהיו לה שפתיים גדולות - אבל קשות כמו בטון. זה היה מבאס

סיפרת לחברה שלי מה רשמו על זהבפורום

והיא אמרה שיגידו שפתיים עבות זה יפה! וימותו הקנאים! ככה היא אמרה!

לדעתי.....

שפתיים עבות זה יפה עד מידה מסויימת כי באישהו שלב זה ממש לא יפה אבל עם אתה חושבים ששפתיים עבות זה לא יפה אז למה יש אנשים שמשלמים אלפי שקלים כדי לשים סליקון בשפתיים? למשל אנגלינה גולי לדעתי זה ממש חושני השפתיים שלה רק חבל שזה לא טיבעי... ולי יש שפתיים רגילות למדי אבל חברה שלי וטענת שיש לי שפתיים מושלמות לכו תדעו גם מה זה...

d.c!

New member
לדעתי

זה ממש לא קשור לגודל השפתיים אלא לאיך שהבנאדם מנשק, אני אישית חולה על שפתיים יבשות וסדוקות...

למעלה