התלבטות בנוגע לקניית מחשב

maba22

New member
התלבטות בנוגע לקניית מחשב

מה עדיף מקבוק אייר , מקבוק פרו או מחשב נייד אחר שהוא לא מקבוק?
בעיקרון אני רוצה מחשב חזק שלא יתקע לי , עם כרטיס רשת טוב, ושיהיה יחסית קליל וחשוב מאוד 13 אינץ'. השימושים העיקריים שלי הם אינטרנט ,סדרות וסרטים מוזיקה תמונות, בתכלס אני לא באמת משתמשת בתוכנות כבדות אבל אני כנראה אתחיל ללמוד ואני רוצה מחשב שיעבוד לי חלק במידה ויהיו לי תוכנות כאלה.
המחשב יקנה בארצות הברית אם זה רלוונטי לתשובה.
תודה רבה

Y. Welis

New member
אין אופיס עברית למאק והעברית שם בכלל מוגבלת

כך שניתן רק להתקין עליו 8 או 10 באיתחול כפול.
&nbsp
לדעתי זה לא מצדיק את קנייתו, למרות שמדובר בנייד איכותי מהממוצע.
&nbsp
אם נייד אחר אז יש טובים - DELL XPS או סידרת X של לנובו.

eladts

New member
אין מיקרוספט אופיס בעברית למק

אבל יברה אופיס תומך בעברית מצויין במק ולרוב המוחלט של המשתמשים הוא נותן את כל מה שהם צריכים מחבילת אופיס. ברשר לתמיכה בעברית של מערכת ההפעלה, OS עולה על חלונות, אין למשל את התופעה שסימני הפיסוק במשפטים בעברית קופצים לתחילת המשפט בישומים שונים כמו למשל סקייפ. כן, סקייפ (ששיכת למיקרוספט) מסתדרת עם עברית יותר טוב במק.

Y. Welis

New member
ומספר משתמשי הליברה אופיס המקומיים הוא...

אפילו פרוייקט אופן אופיס (שמה הקודם לפני שעברה לאורקל ול-ליברה ) העברי כבר לא מעודכן.
&nbsp
לא מוכרת לי התופעה שהזכרת בסקייפ (עוברת עידכונים משמעותיים לאחרונה), אם כי יש לעיתים בעיות בשילוב עברית ואנגלית; אבל הבעיה היא אצל המפתחים - הסטנדרטים קיימים.
&nbsp
(אגב מביש ש-EVERNOTE עדיין לא תומכים ב-RTL בצורה מלאה. כבר עשור).
&nbsp
מכל מקום - צריך לחשוב אם יש טעם ב-BOOTCAMP על מקבוק (או פאראללז).
כבר עדיף אייפאד פרו... יצא זול יותר.

Y. Welis

New member
התכוונת לומר 'עכשיו יש'. עד ל-16.3.16 (יום מעניין) לא היה.

כך שכדאי היה לנסח מחדש את ההודעה:
&nbsp
'אני גאה לבשר לעם היושב בציון, כי החל מאתמול, אופיס 2016 למאק, תומכת רשמית בעברית!!!!'
&nbsp
כך זה גם חשוב וגם תורם. חבל להישמע כמו 'ציידי הטעויות' הנתעבים שיש בפורומים האלה.
&nbsp
עדיין, המימשק שם לא עוברת. אבל בהחלט הוסרה מגבלה משמעותית.
&nbsp
עם זאת עדיין קל יותר למצוא תוכנות נחוצות (בעיקר לגרפיקאים/ארכיטקטים) ל-PC, וכן עם עידכונים מהירים יותר.

למעלה