התלבטות בנושא חלונות

gudat

New member
התלבטות בנושא חלונות

שאלה לפני שאני מייגעת עם הסברים ותיאורים: האם זה נכון שאין פתרון מבחינת רשתות לדלתות זכוכית שאינן דלתות הזזה? ואם זה נכון- האם (רצוי מניסיון) כשכל הבית מרושת אבל יש 2 או 3 דלתות לגינה שאינן מרושתות בעיית החרקים (ובעיקר יתושים) מתעצמת מאוד? תודה!

מרבי 1

New member
רשתות

שלום, כדי שהרשתות באמת יגנו על הבית מפני כניסת חרקים ויתושים צריך שכל הבית יהיה מרושת בלי יוצא מן הכלל. כולל החלונות באמבטיה ובשירותים. לגבי דלתות הזכוכית. אם הן דלתות על ציר, אפשר לחשוב על פיתרון של דלת רשת חיצונית או פנימית. אם היא פנימית אפשר להרכיב אותה רק בעונה החמה. אפשר היום להשיג רשתות גלילה שמרכיבים אותן מעל הדלת. קצת מסורבל, אבל חוסך הרבה שעות שינה ועקיצות. מרבי מעצבת פנים

gudat

New member
תודה, ועוד-

מה המחיר מבחינה אסטטית? האם זה מכער עד כדי שעדיפה דלת הזזה? ומבחינת הצירים (בהנחה שמדובר על פרופיל דמוי בלגי)- איך מחליטים איזה סוג דלת נפתח לאיזה כיוון, מה היתרונות והחסרונות של כל אופציה (מעבר ליתרון שהזכרת על האפשרות לפרק בחורף)? ומבחינת מחיר "אמיתי"- מה המשמעות של פיתרון מהסוג הזה?

מרבי 1

New member
עוד מידע

קשה לומר לך בלי לראות בדיוק על מה מדובר. חסרים לי פרטים כדי שאוכל לחוות את דעתי. האם הדלת כבר בנויה? איך? היכן היא ממקומת? מה מידת השימוש ביצאה וכדומה. אם תוכלי לשלוח לי עוד פרטים ואולי גם תמונה זה יכול לעזור. מרבי מעצבת פנים

gudat

New member
הבית לא בנוי

אבל אין לי כרגע דרך לשלוח את השרטוט. מקווה שאוכל לתת יותר פרטים בקרוב ובכל אופן תודה רבה!

למעלה