התלבטות בנושא מים מינרליים,מטהר מים

game boy

New member
התלבטות בנושא מים מינרליים,מטהר מים

עד היום השתמשנו במתקן מים מינרליים מי עדן,והיה אחלה(מים קרים/חמים). בתכנון המיטבח החדש,במיסגרת השיפוץ המתוכן,מסתמן שאין מקום למיקום המיתקן הזה במטבח. לכן,אנו שוקלים מעבר למטהר מים. ההתלבטות שלנו היא בין ה "תמי בר 4" ובין המטהר מים (הברז שמותקן על השיש) של תמי 4 גם-כן. אשמח לשמוע דיעות לגבי שני המוצרים שיעזרו לנו בבחירה(בנוסף ליתרונות/חסרונות,אבקש להתייחס גם למחיר המוצרים ולעלויות האחזקה השנתיים).

fireman

New member
אבל ההתלבטות היא בין מכשירי מים

ולא בנוגע לאופן השיפוץ.... אני גם בונה בית....מה עדיף לדעתכם? מאזדה 3 או טיוטה קורולה? לא ממש קשור לנושא הפורום נכון?

../images/Emo6.gif נכון,

רק ניסיתי להסביר לך מה היה בבסיס מחשבתם (לדעתי)..... הכי עדיף-סוסיתא רום-כרמל.

איריסג

New member
כבאי... אתה טועה...

יש לזה השלכות. גם אני העלתי כזה שירשור , בנושא דומה, ממש לא מזמן. זה חלק מתיכנון המטבח. ולשואלת - אני חושבת שאם יש לך מקום על השייש, שווה להשקיע במתקן של תמי 4 עם המים החמים / קרים. להורים שלי ולחברים שלנו יש כזה וזה מאד נוח, ובכל מקרה, זה אומנם מתקן יחסית גדול, אבל זה עומד במקום הקומקום - ואז זה כבר לא חורג בהרבה, ויש מים רותחים וקרים כל הזמן. מבחינת עלויות אני משערת שהואיותר יקר, אבל נראה לי שהוא יהיה בכל מקרה יותר זול ממנוי למי עדן.

game boy

New member
תודה על התשובה,וגם הסבר לסוגייה ..

הסיבה שאני מעלה את השאלה כאן היא בגלל שיש כאן חברים שמתעסקים עם תכנון מיטבחים(איריס ,לדוגמא) ושיכולים לייעץ לי בנדון. אם הייתי סמוך ובטוח שאותם חברים מבקרים גם בפורום "צרכנות" ,לדוגמא,(שם המקום הראוי לשאלתי)-אז הייתי מוותר על השאלה בפורום זה...

יות ויותר מצב המים ילך ויחמיר

אני לא הייתי סומך על מי ברז בשום אופן , ליטר בנזין מזהם מליון ליטר מים . מכשירים שמנטרלים מתכות וזיהומים של שמנים ודלקים עולים הרבה מאוד כסף . גם בעולם מצב המים הולך ומחמיר, בבריטניה מתחילים להרים פרוייקט למיחזור מי ביוב לא לחקלאות אלא לשתיה . המים הטובים ביותר לשתיה הם מים מזוקקים ,( כמו שיש באוניות ולא כמו שמוכרים למצברים ). מי שחושש ממים מזוקקים יכול להוסיף חצי כפית מלח לליטר מים .

למעלה