התלבטות בעקבות יומ"פ..

Rioter

New member
התלבטות בעקבות יומ"פ..

אני שיר ואני חמשושית מראשון מערב. בצוות הדרכה (מדריכה כיתות ד') ובצוות תרבות. היום כמה בוגרים אצלנו החליטו שאין דבר כזה כפל תפקידים, ובתרבות יהיה מספר מצומצם של בוגרים - בלי אלו בעלי כפל התפקידים. איך זה אצלכם בסניף? קיים דבר כזה כפל תפקידים? לדעתי לא צריך "להעיף" (כדברי אותם בוגרים) את האלו עם שני התפקידים, אז מה אם יש הרבה בוגרים בצוות? לא חשוב אם למישהו יש תפקיד נוסף, חשוב איך הוא מתפקד בתוך הצוות עצמו.
אני ממש מבואסת, פגועה וממורמרת.

orlupo

New member
שיר...

עם כל החיבה הרבה שיש לי אל אנשים בסניף שלך לפעמים אני לא מבין אתכם... בשביל מה יש סמינר פתיחת שנה? בסמינר פתיחת שנה עושים הגבלות על כל תפקיד... לדוגמא: אצלינו מותר למדריך כתפקיד נוסף רק וועדה שהיא לא סדנאות [למעשה תרבות או פרסום], למזכירות אסור לקחת אף תפקיד נוסף [למרות שאני הרבה זמן בעד לשנות זאת], נדמה לי שבצוות טכני עד 50% יכולים וועדה כתפקיד נוסף ורכז צעיר חייב לקחת וועדה בנוסף. כאן פירטתי רק על קצה המזלג... אני חושב שאת צריכה לדבר עם הרכז שלך ולהסביר לו שככה וככה קבעתם בסמינר פתיחת שנה... אם רוצים לשנות את ההחלטות זה משהו שונה... לדוגמא: אצלינו כדי לשנות החלטות סמינר פתיחת שנה צריך רוב של 60% נדמה לי. מקווה שהכל יסתדר...
[אגב, תצרי איתי קשר... יש לי משהו מצחיק לספר לך...
]

שירוש יקירתי.../images/Emo13.gif

אין לי כ"כ מה לומר.. כי את יודעת מה דעתי בעניין.
בכל מקרה, העניין נפתר והכול שב על מקומו בשלום, אין צורך להיות עצובה.

למעלה