התלבטות בקבלת החלטה :

blossom03

New member
התלבטות בקבלת החלטה :

שלום רב, במשך 11 החודשים האחרונים עבדתי בשני מקומות במשרה מלאה. בפעם הראשונה עבדתי כמחליפתה של מזכירת מנכ"ל שיצאה לחופשה ארוכה. ידעתי שהעבודה זמנית. בפעם השניה נאמר לי שהעבודה קבועה אך לאחר 3 חודשי עבודה הסתבר כי העבודה נשמרה עבור מישהי אחרת (מקורבת, מה לעשות...) שאמורה לאייש את המישרה. ניתן לי פרק זמן של כחודשיים עד לסיום העבודה בפועל. זמן זה ניצלתי כמובן לחיפושי עבודה מאומצים. השבוע הודיעו לי ממקום מסויים כי התקבלתי לעבוד אצלם. לאחר השימחה הראשונית הסתבר לי כי המשכורת מעט מעל שכר המינימום, שהמקום ישן ומוזנח, מלוכלך באופן בלתי מוסבר, המקום מבודד ודי קשה להגיע אליו ללא רכב. נאמר לי (בעדינות) כי היות ואינם מעסיקים מנקה, אצטרך גם לנקות את המקום....[לדעתם המקום אינו כל כך מוזנח ואינו מלוכלך באופן מעורר דאגה....) הערב אני צריכה לתת תשובה סופית. אז נכון שאני זקוקה מאוד מאוד לכסף, אבל האם בכל מחיר?????

blossom03

New member
גם ההרגשה שלי שאקמול שם...

לכן התקשרתי ונתתי שלילית .... קצת גיששתי לגבי החברה ...... הסתבר שיש שם תחלופה של מזכירות ושל מנהל חשבונות (מעניין למה אף אחדג לא מחזיק שם מעמד) בימי ו' ובסופי שבוע מגיעים לשם כל מיני עובדים של החברה בעלי מפתח וכנראה עורכים שם כל מיני חגיגות....... זה רק חיזק את דעתי עם כל הסיבות השליליות שכבר גיליתי בעצמי. התקשרתי בערב והודעתי שזה לא רלוונטי מצידי. זהו, ממשיכים הלאה! נקווה שבסוף השבוע תהיינה הצעות טובות יותר!!!!!

המדרגה הבאה

בשעה טובה ! טוב ששמרת על עצמך כדי לעזור לך שלא רק תשבי ותחכי להצעות אני מפנה אותך למאמר שיוכל להראות איך לבנות את המדרגה הבאה בעבודה. שאלות שיעזרו לך לצמוח : לקריאה בהצלחה אמיר דרור

blossom03

New member
קראתי את המאמר, ואני מודה לך מאוד

על התובנות שלך. לוקחת במלוא תשומת הלב את דבריך, ומקווה לעלות בהקדם על דרך המלך בנושא עבודה, מערכת היחסים בתוך המשפחה והתקדמות הלאה. תודה.

למעלה