התלבטות בקניית סלולארי - HTC לעומת אייפון

eriprhsk

New member
התלבטות בקניית סלולארי - HTC לעומת אייפון

מה חשוב לי? כמובן נוחות שיחה ושליחת SMS. חוץ מזה הכי חשוב לי יומן פגישות מאוד נוח (שעובד גם ב-offline), קריאת דואר אלקטורני (gmail), חיבוריות לרשתות אחלוטיות ו-GPS מצלמה ורמקולים הרבה פחות חשוב. ואם יש הבדלים משמעותיים בגודל וכובד ובזמן השימוש (כמה זמן הבטריה מחזיקה) גם אשמח לשמוע. ואני צריכה סלולארי שעובד עם התדר של פלאפון. אחרי קריאה מרובה הגעתי לשלוש-ארבע מועמדים סופיים שהייתי שמחה לקבל עליהם דעה - 1. גוגל נקסוס 1 - יצא לו עכשיו עדכון תוכנה כך שיש בו מולטי-טאצ' כמו באייפון והוא עובד עכשיו עם תדרים של חברת פלאפון. קראתי עליו בעיקר ביקורות טובות. רק כאן בפורום ראיתי את הביקורת על המסך והרמקולים. 2. HTC HERO - מבוסס על מערכת אנדרואיד. גם נחשב לטוב להבנתי ועובד עם התדרים של פלאפון. (3. HTC HD2 - נראה לי שחדש יותר מה-HERO אבל הוא מבוסס על מערכת של ווינדוס מובייל, שקראתי שהיא טובה אבל לא כמו האנדרואיד) 4. IPHONE 3GS - ייצא ביוני עדכון חדש שמפאשר מולטי-טסקינג (למרות שהבנתי שלא מוצלח כמו באנדרואיד), וקראתי שאם קונים לפני יציאת העדכון צריך רק לוודא שקונים מהסוג עם המעבד שמתאים לעדכון (או משהו כזה). תודה, קרן

bitom

New member
אם אתה רוצה "הדלק ותתחיל לעבוד" - רק אייפון

אבל אם כבר אייפון, אז לחכות חודשיים עד שיצא המכשיר החדש - כשהוא יצא, מחירי ה 3GS ירדו, ובמחיר שאתה קונה היום את ה 3GS תוכל לקנות כבר את הדור הבא. לגבי המכשירים האחרים:
Nexus 1 - למיטב ידיעתי אין לו עברית out of the box, ולכן תצטרך לשחק עם התקנת עברית (אני מעריך שאפשר - אבל זה כנראה מצריך פריצה שלו).
HTC Hero - מכשיר מעולה, שיקבל בקרוב עדכון לאנדרואיד 2.1 וכן לגרסה החדשה של ממשק ה SENSE, אבל הוא כבר הוחלף בעולם (ע"י הלג'נד), והוא סובל למיטב ידיעתי מאותה בעיית עברית של הנקסוס, כיון שלדעתי הוא מעולם לא יובא לארץ באופן רשמי (ע"י ניופאן, היבואנית הרשמית והדי אימפוטנטית של HTC, שהורגת מותג מעולה)
HD2 הוא מכשיר גדול מאוד (פיזית) עם מפרט מאוד מרשים,אבל החסרון העיקרי שלו הוא מערכת ההפעלה הלא מוצלחת, וחוסר היכולת לשדרג ל WP7 בעתיד הלא רחוק.

bitom

New member
סליחה: "את", לא "אתה" (וכן הלאה בהודעה ../images/Emo13.gif)

BrokenOne

New member
לדעתי

הכי כדאי שתלכי לחנות שמוכרת את כל המכשירים האלה ותשחקי איתם, אין כמו מגע ידיים ... לשימושים הבסיסיים שאת כתבת כל הטלפונים כמעט אותו דבר ולא תרגישי בהבדל. מבחינת הבטריה לנקסוס ולHTC יש עדיפות ברורה. אני חושב שכולם יכולים היום לעבוד ברשת פלאפון.

eriprhsk

New member
איפה?

מלבד האייפון שאני יודעת שנמכר בפלאפון, איפה יש חנות שמוכרת בארץ את המכשירים האלו שאוכל להתנסות? אזור המרכז וירושלים אם אפשר. תודה, קרן

BrokenOne

New member
לא מכיר בירושלים אבל..

ברחוב בן יהודה בתל אביב יש כמה וכמה חנויות שמחזיקות את כל המכשירים .

eriprhsk

New member
יש לך שם או כתובת מדויקת..

תל אביב זה גם קרוב לי אבל רחוב בן יהודה זה רחוב לא קטן אז אשמח למשהו מדויק יותר (אם אסור בפורום אז במסר). תודה! קרן

למעלה