התלבטות בקשר לנשל

AmitDaniel

New member
התלבטות בקשר לנשל

תראו אז החשדות שלי שהוא בנשל היום הפכו להיות דיי אמיתיות הנחש נמצא רק אבל רק בצד הקר ולא בצד החם בכלל הוא ישן כל היום בצד הקר היום הכנסתי לו עבבר לאכול והנחש פשוט לא הגיב העכבר עלה עליו והנחש לא עשה כלום עד שהעכבר כבר עצבן אותו יותר מדי והנחש פשוט דפק לו ביס מכל הלב ואכל אותו אבל האם אלו סימנים לנשל? העיניים חומות כרגיל אין עדיין סימני נשל אבל אני רואה קשקשים לבנים על העור מה אני אמור לעשות? ואיך אני אמור לדעת בצורה יותר מדויקת האם זה נשל או סתם חוסר תאבון וד"א אני מדבר על פיתון בורמזי בת 4 חודשים לערך אורך 85 ס"מ תודה!!!

לא נשמע שהנחש בנשל

אבל תהיה סבלני יותר, ואם אתה רואה שלנחש אין עניין בטרף עדיף לוותר לנחש ולא להטריד אותו סתם. נחשים לפני נשל מקבלים עיניים עכורות ועור דהוי יחסית, לא זכור לי קשקשים לבנים.

AmitDaniel

New member
תגובה ליונתן

אני מתכוון אולי זה תחילה של נשל קשקשים לבנים זה כמו תחילה של עור שמתחיל לצאת תשמע זה נשל ראשון שלי אני עדיין לא יודע ובקשר לעיניים כמו שכתבתי הכל כרגיל לפחות כמו מה שאני רואה

naja

New member
זה נשמע כאילו...

הוא לא הצליח להתנשל והנשל הישן שנשאר עליו מתפורר. אם כן אז תן לו לשחות קצת באמבטיה עם מים פושרים(25) ותראה אם אחרי 10-20 דקות הנשל מתחיל לרדת לו או שלא. העיניים נעשות עכורות רק לכמה ימים ואז חוזרות לצבע הטבעי. כמה זמן הוא אצלך? כבר היה לו נשל אחד?

gaichuk

New member
...

שאלה. הוא הנחש היחיד שלך? הוא הנחש הראשון שלך? כמה זמן הוא אצלך? כל כמה זמן הוא אוכל? ושאלה רלוונטית. איך אתה מחמם את הטרריום? מה הטמפרטורה בצד החם? מה הטמפרטורה בצד הקר? איך הנחש מגיב בדר"כ לעכבר? איך נראה הטרריום ומה יש בו? נסה לענות על השאלות האלו. ככל שיהיו לנו יותר פרטים כך נוכל לעזור יותר. "הנחש נמצא רק אבל רק בצד הקר ולא בצד החם בכלל"... מה זה הצד הקר? לפי הרגשה שלך?לפי ההיגיון?לפי שלט?לפי מדחום? (אני שואל,ובצורה כזו,מכיוון שעדיף להסתמך על עובדות ולא על תחושות ו'נראה לי'... כבר היו מקרים כאלה... )

maorkn

New member
נשל

אם אתה בטוח שהעיניים שלו בסדר (אבל ממש בטוח כי אם אין לך עוד נחש או שאתה מכיר אותו הרבה זמן יכול להיות שאתה טועה...) אולי זה טפילי ואולי קור אבל מבכל אופן אני הייתי עושה זה לוקח אותו ושם בדלי או גיגית אם מים ב 27-28 מעלו מוסיף קצת פולידין ולאט לאט רואה אם קצת מהעור יורד כי יכול להיות שנשארו חתיכות מן ההשלה הקודמת שנתקעות בהשלה הזו בכל אופן כשהוא משיל תבדוק את הנשל ותראה שהוא שלם ואם לא תזהה היכן החתיכה שנותרה ואם היא לא יורדת תוך כמה ימים תקלף אותה באמבטיית פולידין כמו שהצעתי קודם.

למעלה