התלבטות בקשר לעזיבת מקום עבודה

s a n s a n

New member
התלבטות בקשר לעזיבת מקום עבודה

שלום רב, אני עובדת במקום העבודה במשך 3.5 חודשים, וכל הזמן הזה אני לא מרוצה מהעבודה, מהתנאים ומהסביבת עבודה. נשארתי במקום העבודה בגלל מצב כללי וכן בגלל קושי למצוא עבודה במקצועי (יש לי תואר ראשון). כעת אני שוקלת להתפטר, אך חוששת כי שזה לא "ייראה טוב" בקורות החיים, ויזיק לי בחיפושים אחר תפקיד מבוקש. השאלה שלי היא האם החששות שלי מוצדקות? חשוב לציין כי זאת העבודה הראשונה שלי לאחר סיום התואר. האם 4 חודשים זו תקופה מספיקה להחשב כניסיון? תודה מראש

היי ../images/Emo140.gif

אם את לא מרוצה, תתחילי לחפש מקום אחר תוך כדי עבודה. אם ישאלו אותך למה את רוצה לעזוב אחרי זמן כה קצר. תאמרי שהעבודה לא מאתגרת אותך. יש לך שעות מתות ואת לא ממצה את הפוטנציאל והיכולות שלך.
אל תעזבי לפני שאת מוצאת מקום חדש. קל יותר למצא עבודה כשעובדים מאשר כשמובטלים.

einatgross1

New member
עזיבה לאחר 4 חודשים וקו"ח

התשובה למה כדאי לעשות, טמונה גם בתמונת העתיד שלך. איפה את רוצה להיות בעוד 20 שנה? מה היא הצלחה בעבודה מבחינת? כמה את מוכנה להתאמץ, להשקיע ולפעמים אף להיות בעבודות שאת לא אוהבת, כדי להפוך את החלום למציאות? ועכשיו נחזור למצב העכשוי: עד כמה העבודה שאת עוסקת בה קשורה לתמונה העתידית? אם היא לא קשורה-חבל על הזמן. חפשי עבודה שתקדם אותך בעוד צעד לקראת החלום שלך. אם היא קשורה, כדאי לסבול קצת ולהתמיד על מנת למצות את כל מה שניתן. הערנות שציינת באופן הצגת עבודה בה התמדת 4 חודשים בלבד בהחלט חיונית. והנה מספר המלצות לסוגיה: כיצד להציג עבודה בת 4 חודשים? ב קו"ח- יש אפשרות לציין את השנה האחרונה בה עסקת בעבודה. כך רק בריאיון המעסיק יוכל לברר כמה זמן בדיוק היית בעבודה האחרונה. בריאיון: לציין את מעלותיו של המקום החדש שאליו את מועמדת במקום להתרכז בחסרונותיו של המקום שאותו עזבת. בהצלחה גדולה,

s a n s a n

New member
תודה על ההמלצות וההצעות

מבחינת הראייה לעתיד- אין כל כך אופציות להתקדמות בעבודה הנוכחית, זה תפקיד אחיד לאורך כל הזמן. הדבר היחיד שיכול להשתנות זה רק הוותק והמשכורת, וזה לא כל כך מתאים לי. התחלתי לחפש כבר עבודה חדשה, וכבר היו לי מבחני מיון למשרה אחת..... עוד לא יודעת עם התקבלתי או לא...מקווה שכן!

למעלה