התלבטות בקשר לקורס..

paperdoll16

New member
התלבטות בקשר לקורס..../images/Emo54.gif

כבר החלטתי איפה אני רוצה ללמוד (ברמאסטר) השאלה עכשיו היא- מתי? אני חיילת, יש לי עוד שנה בצבא (אמאל'ה. הזמן לא זז!). לפי מה שהבנתי- בברמאסטר יש אפשרות לקחת את הקורס בימי שישי ואז זה מסתדר עם הצבא. השאלה היא- האם מישהו פה לקח את הקורס בזמן הצבא? זה מסתדר ביחד? קצת מפחיד אותי שאני אצטרך להפסיד שיעורים אם יקפיצו אותי לשבתות וכאלה. ועוד משהו- כשדיברתי איתם בטלפון הם אמרו לי שיש איזה מבצע או משהו שזה 10 תשלומים של 244 שקל+ דמי הרשמה 150 ש"ח. כמה זה עולה בלי המבצע הזה? כי הם רוצים תשובה עד מחר ונראה לי שאני אצטרך עוד זמן לחשוב על זה.

eranmc

New member
מדובר בקורס מאסטר? אם כן זה זול.

לפני שאת נרשמת תבררי עם תלמידים אחרים אם הם מרוצים מהמדריכים והכי חשוב מהמקום. אני לומד בב"ש והמקום על הפנים, האקוסטיקה והתנאים ממש נוראיים.

maxfain

New member
היי..

קודם כל הם יכולים לרצות, קחי את הזמן שלך, תבררי, תראי אם זה נוח לך. אם תפספסי שיעור אחד כי הקפיצו אותך לשבת, תוכלי להשלים אותו עם "כתה" אחרת, ביום אחר.. אם את עושה יומיות, את יכולה גם באמצע שבוע, שיעורי ערב, מתחיל ב8 נדמה לי..

anton z

New member
אני עושה בבר מאסטר באמצע שבוע אבל פספסתי את

שלושת השיעורים הראשונים ואני משלים אותם עם קורס של ימי שישי (קורס של חיילים) ואין בעיה להשלים שיעורים.. בקשר למבצע כמו שכבר נאמר פה אם זה המאסטר זה זול.. בקשר למקום.. אני עושה בקריות וזה בפאב אלפנת אם את מכירה המקום מעולה.. בהרצליה עושים את זה אם אני לא תועה גם באיזה פאב או בסניף הראשי של תדמור.. אני לא כל כך סגור, יש גם סניף ב"ורטיגו" ברמת דוד.. בקשר לסניף של באר שבע נאמר עליו פה כבר לא פעם אחת שהוא סניף חרא.. אז תראי איפה נוח לך.. מקווה שעזרתי.. :)

hagayge

New member
הקורס בורטיגו נסגר אחרי הקורס הנוכחי

אבל נדמה לי שפותחים בשוקת

The German

New member
לפי מה שאני יודע על הסניף בבאר שבע

מדובר ב"ברקה" לפני 7 שנים שהייתי בצבא זה היה אחד המקומות החזקים (שירתתי בדרום) ובבר שבע דברים לא משתנים (ממש) אז כדאי לבחון את זה טוב.

טורו21

New member
ממליץ בחום על...

ברטנדר מקצועי!!! אני לומד שם עכשיו מקפידים על הכל-תרגולים כמו שצריך,עבודה בשתי ידיים וכו' ניתן ללמוד שם פעם בשבוע ויש הרבה חייילים שעושים את זה בקיצור אני ממליץ

למעלה