התלבטות בקשר לשולחן עבודה בגיל שנה

התלבטות בקשר לשולחן עבודה בגיל שנה

באיזה גיל "הכנסתם" לחדר הילדים שולחן עבודה וכסא קטן? החדר שלנו לא גדול במיוחד ולכן אם אקנה אני מעונינת שבאמת יהיה שימושי ליותם ולא סתם יעמוד ויתפוס מקום. יותם יושב יפה אל שולחן בגן אבל בתכלס הוא עדיין לא עושה שום יצירות. מה אתן אומרות? שאלה נוספת- ראיתי שולחנות פלסטיק פשוטים שעולים 20 ש"ח. לעומתם יש שולחנות מתוחכמים שהמשטח שלהם מתרומם מכל צד ללוח גירים או לוח עם תופסן לדפים ואפשר גם לאחסן בתוכו צבעים, דפים וכד´. שולחן כזה הרבה יותר יקר (מעל 150 ש"ח). מה דעתכן? תודה על כל תשובה

zimes

New member
אצלינו הוא סתם תופס מקום

יש לנו את המתוחכם (מתנה...). הרכבתי אותו כי בא לי לראות איך זה (מזל שהסלון גדול). כשיתחילו להשתמש בו "על אמת" (ולא רק כדי ללכת לאורכו) אני אדווח לך.

iris & ben

New member
שולחן וכסא

גם אני מתלבטת אם לקנות שולחן או לא בן הוא בן 19 מחודש ראיתי שבאיקיאה יש שולחנות פלסטיק יפים-לגבי המחיר בארץ אני לא יודעת כשאני אקנה זה יהיה מפלסטיק (קל לנקות או לשטוף באמבטיה) ולא אקנה את המתוכם-אני מעדיפה שבן יצייר על משטח שטוח כמו שולחן-אמרו לי שבגילאים האלה זה עדיף בצורה הזו

קנינו את הזול ביותר - והוא מוצלח

להפליא. את השולחן הכנסנו לחדר העבודה (הצפוף...) שלנו ולא לחדר הילדים, מאחר ואין בו מקום. לעניין ההשקעה בשולחן - לדעתי עדיף לקנות את השולחן הפשוט ביותר (קנינו משהו דמוי כתר ב-35 ש"ח ועוד כסאות ב-7 ש"ח כ"א), מאחר ומהר מאוד הוא מתלכלך, מאבד את צורתו, מתמלא בכתמי צבע ופלסטלינה וחבל על כאב הלב שבהשקעה (מקסימום זורקים וקונים חדש).

דיאנה1

New member
אנחנו קנינו לשון את הכי פשוטים

שולחן ו 4 כיסאות ב 35 שקלים. שימש אותה נהדר. אבל זה היה לקראת גיל שנתיים כשהיא כבר ישבה וציירה או עשתה "עבודות" אחרות.

רותי ע

New member
אפשר לחכות בשקט עוד חצי שנה

לפחות ואז ללכת על הכי פשוט שהוא נהדר.

שתי תגובות

אחת - לגבי סוג השולחן - יש לנו את זה שמכיל דברים וזה סתם ערובה לבלגן מתמשך. שניה - לגבי הגיל - היות ולעומר יש טלויזיה ווידאו בחדר, זה מקום למשל לארוחות (לבד או עם חבר/ה) תוך כדי צפיה בוידאו, לא רק לציור ומשחקים. ככל שעומר גדל הצורך שלו לצייר ליד השולחן עלה - אבל זה היה נפלא גם בגיל שנה, כשפתאום הוא ישב לאכול למשל על שולחן וכסא בגודל שלו, כמו גדול....

אנחנו קנינו שולחן ברגע

שהקטנה התחילה לדרוש לצייר, והיתה לוקחת לעצה שני כסאות פלסטיק ויושבת עליהם. כרגע קנינו סט עץ ב-99 ש"ח של שולחן + כסא שאריאל מאוד נהנית מהם, והם משמשים אותה גם לארוחות ערב. כשנעברו דירה (עוד מעט) ונעשה לה חדר חדש אני בהחלט אקנה לה את השולחנן המשוכלל עם מגירה לצבעים ולדפים, בתקווה שלא אתאכזב.

שולחן וכסא

אני מאוד התלהבתי כמוך כשראיתי את אורן יושבת כל כך יפה בגן בארוחה, כך שקניתי לה ב- IKEA שולחן + 2 כסאות מעץ (150 ש"ח). כרגע זה במטבח ללא שימוש, אבל יגיע זמנו. אם אין לך מקום לאיחסון, אני מציעה לדחות את הקנייה.

למעלה