התלבטות ברכישת מיקסר

sharon126

New member
התלבטות ברכישת מיקסר

שלום,
אני לפני רכישת מיקסר ומתלבט כרגע בין 2 דגמים:
BOSCH MUM54420 או KitchenAid KSM-150
את קנווד הוצאתי עקב חוויות שרות רעות עם היבואן ברימאג (אמנם לא במיקסרים אבל אני מאמין שהשרות שלהם גם במיקסרים לא מצטיין)
אנחנו לא אופים/מבשלים הרבה בבית אבל אם כבר קונים אז רוצים לקנות משהו טוב...
ראיתי היום את שני הדגמים הנ"ל בחנות וזאת ההתרשמות שלי:
ה KitchenAid נראה מסיבי ובעל איכות בנייה טובה לעומת הבוש שעשוי כולו מפלסטיק.
לבוש קערה קטנה יותר ומראה הייטקיסטי לעומת עיצוב הרטרו של ה KitchenAid.
ל KitchenAid יש מונטין של שנים רבות בתחום ובכלל הדגם הנ"ל נמכר שנים לעמות הבוש שהוא דגם חדש.
חשוב לי שהמכשיר יהיה חזק ואמין ושיוכל לשמש אותי גם בעתיד בתכונות מתקדמות במידה ואחליט שאני רוצה להיות מסטר שף

בבקשה עיזרו לי להחליט במה לבחור, אשמח לשמוע ממי שיש לו נסיון על הדגמים הנ"ל או עם דגמים מומלצים אחרים.

bali

New member
מנהל
לא לקנות את הקיצ'נאייד הזה אם אתה מתכנן

על בצקי שמרים...
המנוע שלו חלש יחסית, מרקד בלישה של בצק ומתחמם מהר.

מציעה לך בכל זאת ללכת על הקנוודים החזקים בהרבה. במיקסרים הם מאד חזקים (חוץ מה KMIX שהוא יפה אבל קצת מאכזב בביצועים).

לא מכירה את המיקסר של בוש. מציעה לך לשאול בעוד מקומות בתקווה שאנשים שהתנסו בו והשימוש שלהם במיקסר דומה למה שאתה מצפה להשתמש בו, ותראה אם שווה לקחת צ'אנס.

יש במנוע החיפוש הרבה דיונים לגבי מיקסרים והמלצה על דגמים של מיקסרים מומלצים.

revavonet

New member
רק לא קיצ'נאייד. מנסיון אישי

נכוותי ממנו קשות ועכשיו יש לי קנווד

sharon126

New member
כרגע לא מתכנן עדיין על בצקים אבל...

חשוב שהמכשיר יוכל לעמוד במשימות כאלה במידה וארצה להתנסות.
עוד דבר שחשוב לי הוא שיהיה ניתן להכניס את האביזרים הנלווים כמו אביזרי הלישה למדיח.
קראתי באיזה מקום שבקנווד למשל אסור להכניס את האביזרים למדיח כי הם עשויים מאלומיניום

herouth

New member
בקנווד שלי - KM005 - האביזרים מנירוסטה

...וכתוב בהוראות במפורש שאפשר לשטוף כל רכיב מנירוסטה במדיח כלים. את מגן ההתזה אמורים לשטוף ידנית (הוא עשוי מחומר פלסטי, וידוע שאלה מתעמעמים במדיח).

אגב, בקנווד המקצפים מגיעים קצרים במספר מילימטרים כדי לא להתחכך בקרקעית הקערה. המון בעלי קנווד לא מודעים לזה וחושבים שזהו פגם בייצור (לא מאפשר הקצפה של מספר קטן של ביצים או ערבול כמויות קטנות) אבל זה לא כך - למיקסר מצורף מפתח שבאמצעותו אפשר להאריך את המקצפים כך שיגיעו לקרקעית הקערה.

zanet

New member
נכון, אני באמת לא מצליחה להקציף 3 ביצים

בקנווד 005, לא הבנתי , להאריך את המקצפים לקרקעית, מישהי יכולה להסביר לי

dani666

New member
לי יש את ה MUM4600 (רק 550W) -

מומלץ *מאוד* כולל לבצקי שמרים.

לביקורת על הMUM4600 גגלי Bosch Compact (זה השם שלו בארה'ב).

שימי לב שגודל הקערה הוא 3.9 ליטר. לא רואה סיבה שזה לא יספיק לכל שימוש ביתי, אבל זה קטן יותר מהמקובל.

sharona0909

New member
אל תלכי על קיצנאייד

היה לי אותו וממש לא הייתי מרוצה, היום יש לי אחד של קנווד, לי דווקא היתה חווית שירות חיובית עם ברימאג (עם המקרר), בכל מקרה לא חושבת שכדאי לך לפסול על פעם אחת שלא היה משהו, תחשבי על זה שוב.

אימוש80

New member
מסכימה לחלוטין!

גם לי יש את של קנווד ואני חושבת שהם הרבה יותר מוצלחים וטובים מהקיצנאייד.

baraline

New member
דווקא אני תיקנתי אצלם מיקסר והיה בסדר גמור

אולי מה שקרה לך היה מקרה נקודתי ולא מעיד על הכלל. גם זה קורה לפעמים.

herouth

New member
תלוי בצרכים שלך

או שף או מייג'ור. ההבדל הוא בהספק ובגודל הקערה - השף הוא הגודל הסטנדרטי כמו שהיה לסבתות שלנו, והמייג'ור יותר גבוה, עם מקצפים יותר גדולים וקערה יותר גבוהה (עם נפח בהתאם).

בתוך כל אחת מהסדרות יש רמות שונות של הספק. כמו כן יש גם מספר "יציאות", שמיועדות להרכבת רכיבים נוספים. בדרך כלל יש למיקסר יציאה למטחנת בשר (שמשמשת גם למכונת פסטה ולמטחנת קמח) ויציאה לבלנדר (שמשמשת גם למסחטת מיץ). יש אפשרות ליציאה שלישית עבור מעבד מזון. אני קניתי את האופציה הזו במייג'ור, אבל אני מתחרטת על זה. השיקול היה שלא אצטרך להחזיק גם מיקסר וגם מעבד מזון, אבל מעבד המזון האופציונלי של קנווד הוא פשוט על הפנים, אין תיאור אחר.

אז הייתי ממליצה - לפי הגודל שאת צריכה, אבל ללכת על מודל עם שתי יציאות בלבד.

tatik66

New member
מיקסרים

אם את/ אתה לא אופה ,,,, בשביל מה צריך מיקסר????
אבל אם בכל זאת חייב , אז כמובן קיטשנאייד,
יש לי אותו יותר מ10 שנים, אצלינו בבית נאפים כל שבוע 8 לחמים ,
עוגות עוגיות , בקיצור בית חרושת לאפיה,
כבר החלפתי פעמיים מקצף ומערבל אבל אף פעם לא הייתי צריכה שרות,

סוס עבודה!

בהצלחה!

יונתנסקי

Well-known member
אם הקיטשנאייד שאת מדברת עליו הוא Artisan

(מודל ביתי של 0.5 כ"ס) אז גם לבתי וגם לגיסתי יש, ומאוד מרוצות ממנו.
לי עצמי יש בוש, (בן 12 שנים).
נכון, קערה של 4 ליטר אבל מחובר אליו גם מעבד מזון עם כל הדיסקיות והסכינים, בלנדר ומכונת בשר....
מה שאני כן רוצה לומר לך עליו, שהוא עובד כמו סוס עבודה, ואני אופה המון.
אני מחכה ש"יתפגר" כי בא ל חדש, והוא מתעקש להשאר איתי.
בטוחתני שמודל חדש של בוש יביא לך עונג והנאה, למרות שיש לי גם דעה טובה על קיטשנאייד.

אגב, בפורום אוכל של וואינט רובם "מכורים" לקנווד, אבל יש כנה עקשנים שהלכו על החצי -תעשייתי של קיטשנאייד ומרוצים ביותר.
בהצלחה.

avisu77

New member
MUM54230

יש לי את המיקסר של בוש MUM 54230 והוא סוס עבודה שקט! אחת הבחירות המצויינות שעשיתי

luiza20

New member
אם זה עוד רלוונטי

אני משתמשת במיקס שף של מורפי ריצ'רדס והוא ממש מעולה וחזק.
אני מאוהבת בו :)

למעלה