התלבטות ופריסה

שודו

New member
התלבטות ופריסה

זו הפריסה שיצאה. האם – חמישה מטות להתקשר – חמש חרבות עם X – שש חרבות השבוע – 4 מטות בעניין העבודה? – 4 גביעים סיכום – 9 מטבעות X, הוא החבר שלי לשעבר, שאנחנו לא בקשר כרגע, אבל לא סגרנו עניינים שבלב (אני עדיין תוהה אם נחזור). הוא הציג אותי בפני מקום עבודה אופציונלי, לפני חודשיים בערך. בינתיים הדברים התגלגלו, והם החליטו לקבל אותי. מכיוון שלא הייתי איתו בקשר מאז, אני תוהה אם לשתף אותו בכך, מה גם שהתפקיד שלי כרוך באירוע ציבורי שאני יודעת שיגיע אליו, והוא יופתע לגלות את שמי בהקשר.... השאלה: האם ליזום, להתקשר, להודיע, אולי גם להודות, או להתעלם, ולתת לו לדעת מן הנסיבות....

שודו

New member
וכמובן, תודה מראש..../images/Emo140.gif../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif

צ ל י ל 8

New member
אני חושבת ש

את רוצה להתקשר אליו לאו דווקא מהסיבה של העבודה. יש בך משהו פנימה שאת לא שלמה עם הניתוק שלכם. בואי נאמר שזה לא יעשה עליו רושם במיוחד. בחירה שלך

batgalim

New member
הי שודו

האם – חמישה מטות להתקשר – חמש חרבות עם X – שש חרבות השבוע – 4 מטות בעניין העבודה? – 4 גביעים סיכום – 9 מטבעות נראה שאת חוששת מתגובתו, או מהתנשאות שלו כלפיך באם תתקשרי. מבחינתך הוא האדם שעזר לך להתקבל למקום העבודה, והיית רוצה, באמצעות השיחה, שהיא כביכול הודעה, מסר על הארוע - לנסות ולבסס יותר את הקשר ביניכם. נראה שאיקס מחבב אותך וחושב עליך טובות, אך אין לו עניין ממשי להמשך הקשר.

למעלה