התלבטות ...ו/או עצה...
יש לי התלבטות וסליחה שזה ארוך אבל זה ממש חשוב
לפני ארבעה חודשים נפרדתי מחבר שלי ומאז היה לי מאוד קשה למרות שאני זו שנפרדתי ממנו ממש בכיתי בלי סוף בחודשיים הראשונים אחר כך קצת התגברתי ועכשיו בחודש האחרון שוב התפרקתי מין חוסר שלווה אני החלטתי שאני לא חוזרת אליו עד שאני לא מרגישה חזקה מספיק ובאמת לפני חודש חשבתי להתקשר כדי לחדש ת'קשר אפילו בתור ידידים ובסוף שלחתי מייל וככה התכתבנו קצת ואחרי שזה הפסיק נשברתי שוב וממש עכשיו בשבועיים האחרונים שלחתי לו עוד מייל ואחרי כמה ימים שבדקתי ראיתי שאין תגובה ואז הבנתי שזהו זה ופשוט השלמתי עם המצב שיותר אני לא יראה אותו או ידבר איתו (וגם בכל התקופה של הארבע חודשיים -עד ששלחתי לו מייל לא דיברנו ולא התראנו) ואז עברו עוד כמה ימים ופתאום הוא מתקשר ובא לבקר אותי ומתייחס מקסים לפני שראיתי אותו הייתי בעניים ואחרי פשוט הרגשתי שלווה שחלק גדול שהיה חסר לי הושלם כל הזמן הזה של ה4 חודשים ידעתי והאמנתי שאנחנו עוד נחזור והינה זה קורה ועכשיו ההתלבטות שלי היא האם לתת לזה לזרום או האם לשאול אותו אם הוא חושב שיש מצב לנסות שוב לחדש ת'קשר כי כאילו עכשיו אני מרגישה שזה החלק שחסר לי מה אתם אומרים..? סליחה על האירוך ותודה על הסבלנות והעצות
יש לי התלבטות וסליחה שזה ארוך אבל זה ממש חשוב
![](https://timg.co.il/f/Emo92.gif)