התלבטות חדשה.......

שמופית

New member
התלבטות חדשה.......

קיבלתי בדואר הזמנה לחתונה ב..... קנדה ! לפני כ-6 שנים טיילתי בקנדה והכרתי בחור יהודי שמתגורר בטורונטו. שמרנו על קשר אימיילים ואפילו התראנו פעם מזמן כשהוא הגיע לארץ (לא קשר רומנטי !). הקשר דעך עם הזמן והאימיילים נהפכו לפעם ב... מה נראה לכן שאני צריכה לעשות (ברור שאני לא נוסעת לקנדה
) ? לשלוח משהו ? אם כן - מה ???

kisses

New member
שמופית לדעתי מנסיון של לגור בחול

תשלחי כרטיס יפה וזהו

Aאלינור

New member
גם את התחתנת לא מזמן...

הזמנת אותו לחתונה? אנחנו שלחנו לחלק מהאנשים בחו"ל הזמנות רק בכדי לידע אותם. נראה לי שכרטיס ברכה או אפילו אימייל שמאחל מזל טוב ומזכיר דבר או שניים משותפים מן העבר יהיה מספיק.

shelycat

New member
.......

אני בעד כרטיס נחמד או מברק שישלח אליו מכם. עם אתם רוצים טיפה להשקיע יותר תזמינו דרך האינטרנט פרחים שיגיעו אליו עם ברכה ו/או יש אתרים ישראלים ששולחים מין סלסלות שי עם דברים מהארץ (כמו תפוזים, דבש, שמן זית, יין וכו...).

אתי@

New member
כרטיס ברכה עם ברכה אישית

זה מספיק. הרי הוא לא מצפה שתבואי

fila

New member
שמופית, אני גם חושבת שכרטיס

ברכה יספיק בהחלט... ואם את ממש רוצה אז אפשר גם להרים טלפון לפני ולאחל מזל טוב באופן אישי יותר

יעלי2

New member
אצלינו

אורחים שהוזמנו מחו"ל ולא הגיעו (ומדובר על קרבה כזו - לא קרובי משפחה), קבלנו כרטיס ברכה יפה. אז אני מחזקת את ההמלצה. אגב, את הזמנת אותו? מה הוא הביא לך? אם הזמנת אותו זו האינדיקציההכי טובה עבורך כי לא עבר זמן רב.

סיגל2

New member
לדעתי כרטיס ברכה יפה יספיק, אך אם

את לא מרגישה בנוח ואת חושבת שאת צריכה לשלוח לו מתנה, אז תשלחי לו משהו קטן וסמלי שידע שקיבלת את ההזמנה ושאת שמחה בשמחתו כאן בארץ. אבל כמו שכולם אמרו כבר כרטיס ברכה זה בהחלט מספיק. סיגל

למעלה