התלבטות כללית-מקום עבודה

אור 173

New member
התלבטות כללית-מקום עבודה

קיבלתי העלאה בשכר (לפחות 2 שקלים משכר המינימום) במפעל שצפוי להיסגר בשנים הקרובות
יש לי הסעה לעבודה,ארוחות,הכל טוב ויפה

עכשיו יש לי הזדמנות לעבור לעבוד באילת שכוללת מגורים
שזה אומר גם לעבוד עם אנשים בגיל שלי,עם סביבה חדשה,להכיר חברה חדשה
וגם את הבטחון העצמי להרים
שם אני לא לא יודע עדיין מה יהיה השכר שלי,זה לא משנה כרגע השכר

מה אתם הייתם בוחרים?

Optimistic Girl

New member
תלוי

תלוי מה המטרה שלך..
במלא יסגרו תמפעל בסופו של דבר
הבחירה שלך תהיה בין לעבוד באילת עכשיו
או לחכות שיסגרו תמפעל ואז לעשות תשינוי.

הטבע של הדאם לא אוהב שינויים
מהודעתך הרגשתי זאת..

ההחלטה שלך תלוי באומץ שלך
לא קל לעשות שינוי...
הייתי ממליצה אפילו על קואוצ'ינג וכו' כדי שתהיה לך תמיכה בזמן שינוי.

בהצלחה!

Blue Potion

New member
מה היתרונות בלעבור לאילת?

מתישהו אתה תעזוב את העבודה הנוכחית שלך...
השאלה עד כמה טוב לך שם ועד כמה התנאים טובוים וכמה כדאי לך להשאר...
ומה היתרונות במקומות האחרים...

אני דווקא כן חושב שזה חשוב כמה תרוויח באילת.. הרבה צעירים לא מבינים שכל שקל שמרוויחים עכשיו בגיל שקל לעבוד קשה בשביל המשכורת זה שקל שנחסך מהם בעתיד ..
באילת תמיד יהיו עבודות לצעירים ככה שגם אם תחליט למצות את העבודה הנוכחית עד הסגירה של המפעל אתה עדיין לא תפסיד כלום ..
אני יכול להעיד על עצמי שבתור נער מגיל 13 ועד 18 בכל חופש גדול הייתי הולך לעבוד במפעל שאבי עבד בו והייתי מוקף באנשים מבוגרים וזה לא הפריע לי ...

אתה צריך לעשות חשבון לכמה זמן זה העבודה באילת כי אל תשכח שכרגע זה העונה המתה ודיי חלש שם ככה שלדעתי יכולים פתאום להחליט שצריך לקצץ בהוצאות ושיש מישהו מיותר וזה עלול להיות אתה ..
מצד שני אני לא הדוגמה הכי טובה כי אני כבר 16 שנים באותו החור

אור 173

New member
זהו,שמזה אני מפחד

שאם יפטרו אותי שם אחרי כמה זמן,אני אשאר בלי כלום

אני תמיד אומר שיציבות כלכלית זאת לא מילה גסה בגילך לא עניין אותי כמה אני מרוויח העיקר שאני עובד וכיום זה דיי מפריע לי שאני קורע ת'תחת בשביל כמעט כלום ומה שתוקע אותי בעבודה זה הצרות שיש לי בבית שלא מאפשרות לי להמר ולשחק ב"נדמה לי" (נדמה לי שאני יכול למצוא עבודה טובה יותר ונדמה לי שאני אקבל שם תנאים טובים יותר ונדמה לי שאני אשאר שם עד לפנסיה וכיו"ב) אז נכון שאנשים יגידו לך "אתה עוד ילד צעיר .. אז אתה תחליף כמה מקומות עבודה אבל בסוף זה יסתדר" אבל אפ'חד כיום לא יכול להבטיח לך את זה ולפעמים לשחק אותה על בטוח לעוד תקופה קצרה ולראות מה קורה זה עדיף מאשר להמר על הכל ובסוף להישאר מובטל בבית ...

Purple Mushroom

New member
אישית אותי זה מאוד מאתגר

אני לא יודע אם הייתי יכול לעזוב הכל וליסוע לאילת.
יכול להיות שאני אישית, הייתי נשאר במפעל, עד סגירתו. אבל במקביל מחפש עבודה אחרת, כמו שאמרו כאן בשרשור: לא חייב להיות באילת.
וכמובן, התוספת הבנאלית: (אגב, איפה אתה גר כעת בארץ? )
: תנסה להתייעץ אופליין בסביבה הקרובה אליך, משפחה, הורים, אחים אחיות, וחברים וחברות.
בהצלחה !
=]

למעלה