התלבטות לגבי בית החולים לעבור בו את הניתוח

דיDU

New member
התלבטות לגבי בית החולים לעבור בו את הניתוח

שלום חברים,
לא תמיד אני מגיבה אבל אני בהחלט קוראת שרשורים ומקבלת מכם הרבה כח והבנות (כבר שמרתי לי כל מיני הצעות/מתכונים/רשימות שפרסמתם פה. יש לי תיקיה במחשב ששם נשמר הכל לשימוש בבוא העת) .
אני בשלב של לפני הניתוח . עשיתי כבר את כל הבדיקות שברשימה ונותרו לי 2 בדיקות שהיו תולדה של ברזל נמוך וב"ה גם זה יהיה בסדר.
התחלתי במחשבה שאני רוצה להיות מנותחת על ידי דר' סובחי אבל הענין הוא שקופת החולים שלי (מאוחדת) מחייבת שהניתוח יבוצע במדיקל סנטר.
כחלק מהתהליך היתה במלב"י באסותא הרצאה שהעביר דר' גויטיין ואז החלטתי לבדוק את אסותא (ובעצם לותר על היכולת להיות מנותחת של דר' סובחי כי מאוחדת לא מאפשרת לעשות שם את הניתוח).
שמעתי מאנשים שונים שהיחס במדיקל סנטר פחות טוב (?!) ולעומת זאת שמעתי שהיחס שדר' סובחי מעניק לפציינטים שלו מאוד מקצועי ושהוא זמין גם אחרי הניתוח.
(יש לי חברה שנותחה על ידו לפני שנה ועד היום אם יש לה שאלה היא מסמסת לו והוא עונה. דבר שנראה לי מאוד חשוב.)
אשמח לשמוע את עצתכם מניסיון על בית החולים ועל המנתחים.

תודה מראש,

דוריס

ליבי3617

New member
בית חולים

אני לא שמעתי על כך שבמדיקל סנטר היחס פחות טוב.
לא הייתי מנותחת שם באופן אישי, אבל סבא שלי ז"ל וסבתא שלי שתיבדל לחיים ארוכים עברו שם לא מעט טיפולים.
סבתא שלי תושבת הרצליה כבר כמה שנים ועברה שם ניתוחים, מהם כמה מסובכים.. אני שמעתי ממנה דברים טובים מאד על המקום הזה.
לעומת זאת אני אישית נותחתי באסותא הישן והחדש והייתי מאד מרוצה משניהם.
לדעתי זה גם על מי את נופלת בקטע הזה... יש כאלה שאמרו שבאסותא לא קיבלו יחס ואילו אני בניתוח הפלסטי שעשיתי קיבלתי יחס מדהים.

הבדל קטן אני חושבת בין שניהם הוא שבמדיקל אסור שמישהו ישהה איתך בלילה ובאסותא זה אפשרי.
מעבר לזה שאסותא הוא בית חולים יותר חדיש.

גם ד"ר גוייטין וד"ר סקרן שמנתחים באסותא במסגרת קופת חולים מאוחדת נחשבים לרופאים וותיקים ומומלצים. תוכלי לקבל עליהם חוות דעת ממנותחים אם תתקשרי למלב"י ותבקשי טלפונים של מנותחים מרוצים.
תוכלי להיפגש גם עם ד"ר סובחי וגם עם אחד משניהם ולהחליט מה מתאים לך.

Avivamit

New member
היי דוריס,

אני נותחתי לפני כשבועיים במדיקל סנטר.
שלא נצטרך לעולם ואם כבר נצטרך אז אני ממליצה עליהם בחום.
קיבלתי יחס מדהים ביום הניתוח ואף בימים ששהיתי באשפוז.
צוות נעים,חמים ותמיד עוזר. הם תמכו גם באימא שלי וענו על כל השאלות שלה.
לא מכירה את אסותא אך שמעתי שגם שם יש יחס טוב.
על מלב״י לא שמעתי טרם הניתוח שלי וחבל. הבנתי שהם תומכים אחרי הניתוח ולפניו... אבל גם למדיקל יש מרכז בריא טרי והייתי אחרי הניתוח במעקב ושם קיבלתי המון מידע מה דיאטנית.
לסיכומו של עניין, ביח פרטי עדיף תמיד!
שיהיה בהצלחה!

דיDU

New member
בית חולים

המון תודה לכל העונים.
עזרתכם לי עם ההתלבטות מאוד.
לא ידעתי שיש פורום של מלב"י, אכנס עכשיו להתרשם.

שבת שלום לכולם

קוביd1

New member
בית חולים

מדיקל סנטר בית חולים פרטי מאובזר בכל המיכשור לשעת חירום שחס וחלילה עלול להיות בזמן הניתוח .
את רוצה שד"ר סובחי ינתח אותך ,והוא מנתח במדיקל סנטר אז תלכי על זה ,איזה יחס את מחפשת ביומיים אישפוז ,
זה לא בית מלון פחות כוכב יותר כוכב ,המנתח זה מה שחשוב ,ואני בטוח שד"ר סובחי עובד עם מרדים טוב..

קובי

למעלה