התלבטות לגבי הדואר פלוס של דילטס

rexcor

New member
התלבטות לגבי הדואר פלוס של דילטס

אני עומד להזמין מעל 75 דולר אבל בעקבות הסעיף המעורפל של ה5 דולר לקילו,יש לי התלבטות גדולה לגבי הדואר פלוס עם מעקב שלהם.אומנם זה ימנע את המיסים מראש,אבל מצד שני בפעמים הקודמות השיטה הזו יצאה 7 דולר יותר מהאקספרס כי הם מעודדים בלהט את השליחות ובהתאם לכך מוזילים אותה[זה שליחות של דואר ישראל למי שלא יודע].כמו כן הם לא לוקחים אחריות על אובדן או עיכוב גדול ומצהירים את ברגע שלוחצים על אופצית השילוח הזו.
אומנם לפייפאל יש הגנה,אבל בכל מקרה התשלום לדילטס לא יוחזר.האם הייתם מוכנים לקחת את הסיכון הזה במצב של הדואר היום?מקווה שזה ברור...

trilliane

Well-known member
מנהל
אני לא בטוחה שהם יכולים להתנער במקרה של אובדן

במקרים רבים עסקים כותבים ש"אין אחריות ל..." כי נוח להם להיות ראש קטן, אבל מבחינה חוקית הם עדיין אחראים, והעובדה שהם ניסו להתחמק מכך בחוזה לא באמת תעזור להם ברמה המשפטית (אם זה יגיע לתביעה, למשל). אבל זו שאלה שעדיף לברר בפורום חוק ומשפט,

שתי נקודות אחרונות:
א. הייתי מתחילה לברר את נושא התוספת מול המכס. משהו פה מריח לי לא טוב. אם צריך גם לפנות לערוצים צרכניים.
ב. לא הייתי משתמשת בדילטס. השירות שלהם לא מעורר בי ביטחון.

rexcor

New member
לא ראיתי הבדל גדול בינה לushops עד 75 דולר

וגם מעל 75 ולא יהיה שוני בחישוב המיסים שלהם,אחרי שushops גם אמצה את הסעיף.לשתיהן יש חישוב לפני הרכישה ויצא פחות או יותר אותו דבר.אולי תתכן בעיה בזה שדילטס מצהירה שהיא בודקת ברוב המקרים משקל רגיל ולא נפחי אז אולי היה אמור לצאת יותר זול משמעותית אצלה ובכל זאת ההפרשים קטנים.בכל מקרה פחות מ20 דולר בשליחות אין ממילא אצלה.בגוגל מצאתי פוסט מדצמבר 2015 של מישהו שהתלונן על החישוב מיסים של דילטס ורב איתם אבל זה לא היה הסעיף הזה.
חשבתי גם על מסטופ כאופציה עד 75 אבל עמלת איחוד חבילות גבוהה יותר שלא לדבר אם החבילה עוברת בדיקת פרטנית במכס[אם יקרה] שאז זה 150 שקלים נוספים.בצד החיובי,זה שליחות מהימנה של dhl כוגם ניתן לקחת את זה בזמן החופשי מתחנות מנטה.הפקידה שם לא שמעה על ה5 דולר האלה אבל מצד שני שירות הלקוחות שלהם לא ממש זמין בשעות המוצהרות שלהם מ10 עד 4 כי השיחה פשוט מתנתקת ממש בהתחלה.טוב,נזכרתי שפה לא אירופה....
אני כבר הותשתי בבירור ההוא,שבסוף גם לא ממש הבהיר את זה,אז אולי את או מישהו אחר ינסו...

למעלה