התלבטות לגבי המזל..

• פותח הנושא k.l
  • פורסם בתאריך

k.l

New member
התלבטות לגבי המזל..

שלום יאיר ושאר חברי הפורום. ראשית ברצוני לציין את התרשמותי מהפורום המעניין והפעיל. ושנית- לשאלתי, אני ילידת כח` תשרי תשמ``ב. 25.10.81 כאשר אני קוראת תחזיות אסטרולוגיות, אני קוראת גם את של מזל עקרב, וגם את של מזל מאזניים. למרבה תדהמתי, לעיתים- אני מתאימה בדיוק למה שנכתב או נאמר לגבי מזל מאזניים, ולעיתים אני מתאימה בדיוק לנאמר או לנכתב על מזל עקרב. ובשעה שאני מתאימה לנאמר במזל אחד, אני סותרת לחלוטין את הנאמר על המזל האחר. בקיצור, התלבטות קשה בין שני המזלות. אשמח לשמוע את דעתך/כם בנידון- ואם משהוא נתקל בתופעה דומה, אשמח להחליף רשמים. תודה ולהשתמע.. קאן.

זה דווקא שכיח..

בעיקר, כי פעמים רבות יש לנו כוכבים נוספים גם במזלות לידינו, ואנו חווים גם אותם לעיתים. זה יכול להיות מבלבל ומתסכל, אבל בגדול כדאי לזכור שמה שאנחנו קוראים `מזל` מתייחס בעיקר לשמש, ויש עוד 9 כוכבים אחרים שם.. כשחלק מהם נמצא במזלות אחרים, לפעמים ההשפעה מגיעה גם משם.

k.l

New member
ובכל-אופן..

תודה על ההתיחסות המהירה, אולם עדיין לא קבלתי מענה לתמיהתי- לאיזה מזל אני שייכת ואיך אני יכולה לקבוע זאת. אני מבינה שזה משפיע, אולי גם העובדה שנולדתי על גבול המזל- אבל בכל-אופן, אני רוצה לדעת במדויק ע``פ המפות האסטרולוגיות, לאיזה מזל אני שייכת??????????

zodiacon

New member
יאיר צודק

בפרט - הירח (כוכב חשוב מאד) נמצא אצלך במזל מאזניים. הירח הוא אינדיקטור למצב הרגשי, לדרך שבה אתה חווה דברים ועוד. הוא חשוב כמו השמש.

למעלה