התלבטות לגבי לימודי data analyst

קגמש

New member
התלבטות לגבי לימודי data analyst

הרקע שלי: עובדת בתחום שאינו קשור למחשבים בכלל.
נמשכתי לתחום תמיד .
בכל מקומות העבודה שעבדתי תמיד פתרתי את רוב הבעיות במחשב לבד ואף פתרתי לשכני לעבודה מבלי להזדקק למחלקת המיחשוב. להנאתי ולשיפור העבודה שלי הייתי תמיד מכניסה נתונים בעבודה לאקסל, בונה גליונות עם נוסחאות ופקודות מאקרו.
למדתי כלכלה באוניברסיטה הפתוחה , לאחר 75% לימודים פרשתי מסיבות אישיות. חייבת לציין שהתחום המתמטי /לוגי תמיד משך אותי מאוד ונהניתי בקורסים אלה בלימודים יותר מהכל.
הבעייתיות: לא בטוחה שאני מסוגלת להבין הכל , למרות שהצלחתי בקורסים אלו באו"פ, מאחר ועברו שנים רבות וגם כאשר למדתי היה לי מאוד מאוד קשה מאחר ובאתי עם בסיס מאוד נמוך (3 יחידות מתמטיקה), אך למרות זאת הצלחתי בכל הקורסים ובסטטיסטיקה ותורת משחקים בציונים גבוהים .
והבעיה שנראית לי הכי משמעותית : אני מעל גיל 40 ולא יודעת עד כמה יקחו לעבודה בגיל כזה .
אשמח לשמוע דעות

הסבה לעבודה בתחום ה-Data Analysis

עולם הדאטה הוא אכן עולם מרתק ומאוד רלוונטי לשוק של היום. אם זו המשיכה שלך, הייתי מתחילה בלקחת קורס. אני הכי ממליצה על מכללת Naya. דברי איתם ותראי איזה מסלול הכי מתאים לך. זו גם תהיה הזדמנות עבורך לבדוק האם את מתחברת לתחום. אח"כ תוכלי לנסות לחפש עבודה (אני חושבת שהם גם עוזרים בזה), כמובן לפני שאת מסכנת את העבודה הנוכחית שלך.

peldyoni

New member
אני

ממליץ לך לבדוק גם את הקורסים בג'ון ברייס. אני עשיתי אצלם קורס DBA והיו לי מרצים ממש טובים שהעבירו את החומר בצורה ברורה. יש אצלם אפשרות לעשות מבחן התאמה בהתחלה בשביל לבדוק אם הכיוון מתאים לך בכלל וגם אפשרות להיכנס לשיעור אחד ולשמוע והם לא מבקשים על זה תשלום ( זה מה שאני עשיתי ) לגבי עבודה בגיל מאוחר אני אישית חושב שזה תלוי בבן אדם ולא בגיל

למעלה