התלבטות לגבי מועד ב

moonshade

New member
בפירוש לא...

זה, סלח לי על הביטוי, סתם להיות חזיר ציונים, בפרט שאתה לומד באוניברסיטה והממוצע שלך כבר עומד על 88. כמו שאחרים לפני אמרו כאן ובמקומות אחרים- עדיף לך להשקיע את האנרגיות במקצועות אחרים ובהתנדבויות, כתבי עת וכו' אם אתה רוצה לשפר את הקו"ח לקראת ההתמחויות. 85-90 בתאגידים וקניין אלו אחלה של ציונים, וגם 84 בחוזים בשנה א'- כשאתה עדיין לא יודע איך ללמוד ולפתור מבחנים במשפטים- זה לא רע בכלל. לי יש נגיד 80 בחוזים, אני מתראיין למשרדים המסחריים הגדולים והמובילים ביותר ולאף אחד מהם זה לא הפריע לזמן אותי לריאיון.

student89

New member
התלבטות לגבי מועד ב

היי, אז ככה סיימתי סמסטר א' של שנה ב' ובסמסטר הזה נבחנתי ב2 מקצועות שהם די חשובים לי לעתיד המקצועי: דיני קניין, ודיני חברות. אני שואף להגיע למשרדים גדולים - מסחריים לומד באוניברסיטה וכרגע הממוצע עומד על 88, מה שדי הוריד לי את הממוצע זה 84 סופי בדיני חוזים בשנה א , אך אין לי אפשרות לשפר אותו. השנה קיבלתי 90 סופי בדיני חברות ו 85 סופי בקניין (במבחן עצמו יותר נמוך כי האמת שאני לא מגיע ל70 אחוז מהשיעורים,מפני שאני עובד המון וזה גוזל ממני לא מעט זמן ומה שנאשר ללימוד ולהבנה של רוב החומר זה 5-6 ימים לפני הבחינה ככה שזה די מוריד לי את הממוצע אבל אין מה לעשות). השאלה שלי האם כדאי לי לגשת באחת המקצועות הללו למועדי ב' בכדי לעלות את הציון במבחן לכמה שיותר גבוה וככה לחפר על הציון הנמוך שקיבלתי בדיני חוזים, מובן לי שאין לי ברירה לגבי דיני הקניין וכנראה בטוח אגש (אם אסתדר עם עבודה ועם אצליח להבין יותר טוב את החומר), אך משום מה אני חושב שעדיף לי לגשת דווקא בדיני חברות מהקניין כי החומר מובן וקל יותר לעניות דעתי. האם הייתם ניגשים על ציון כזה? העניין הוא שהבנתי שאלו "המקצועות" שבודקים אותם בגיליון ציונים,ולכן אני שוקל את כל התהליך המעיק הזה.

למעלה