התלבטות לגבי נגן שמציג וידאו

kubeb2112

New member
התלבטות לגבי נגן שמציג וידאו

שלום לכם לאחר גניבת ה-IPOD היקר שלי החלטתי שבמקום לקנות חדש כבר נשדרג את עצמי אני מעונין בנגן בעל 20GB לפחות שיכול להראות סרטים ותמונות. אני כרגע מתלבט בין הארקוס GMINI 400 שנראה מצוין וקיבל ביקורות טובות בכל העולם. לבין הIRIVER H320 שקיבל ביקורות קצת פחות טובות אבל עדיין ברמה גבוהה. לכל אחד היתרונות והחסרונות שלו. הדבר החשוב הוא בעיקר קידוד הסרטים לפורמט שמראה הנגן. (בביקורת של CNET בכלל לא רשום שהוא מציג וידאו אלא רק תמונות וגם זה איטי) אם יש לכם המלצה אחרת אני אשמח לשמוע

Aviad1987

New member
למנהל שלנו יש את הh320

והוא אמר לא פעם, וסליחה שאני מדבר בשמו
, שלא שווה לקנות את הנגן רק בשביל הוידאו כי זאת אופציה לא שימושית בנגן הזה בעיקר מבחינת גודל המסך. השתמשתי קצת בGMINI 400 אצל חבל ולנגן וידאו הוא יודע בצורה מצויינת גם ייש לו אחלה ממשק - הוא קל ונוח. לא בדיוק השתמשתי בו בתור נגן מוזיקה ככה שאין לי מושג בקשר לאיכויות האלה שלו.

kubeb2112

New member
יש גם את הנגן "מדבקה" הזה

אבל אני בספק מאוד אם הוא מגיע לאיכויות של ארקוס למרות שאנשים קונים אותו. מעניין אם מישהו שקנה אותו נמצא בפורום ויוכל לספר לנו עליו

weird dust

New member
יש לי את ה-H340 אבל זה אותו הדבר../images/Emo6.gif

הוידאו במקרה של הנגנים האלו לדעתי אינו שימושי, המסך קטן וזה אוכל בטריה. מצב כזה שמוזיקה נגיד ניתן לשמוע 16 שעות. וידאו רק 4. מה שאומר חיי סוללה קצרים יותר, טעינות מרובות יותר, וזמן שנאבד סתם. כמו כן גם המסך קטן וזה נחמד בשביל להיתלהב ולהראות לחברה "שיאוו יש לי וידאו מ-גניב" - לא יותר מזה. הג'ימיני מנגן 10 שעות מוזיקה וככל הניראה גם מעט מאוד זמן סרטים - שיקול שחשוב לקחת. הזמן בטריה שלו קצר יחסית לשאר הנגנים (כולל האי פוד שהיה לך). האי אודיו כמו שצויין בגירסת ה- X5L נותן 35 שעות נגינה ובטח איזה 8 שעות סרטים אבל המסך קטן יותר משל הג'ימיני והוא לא נועד לסרטים. הגירסה הרגילה בלי ה-L נותנת 4 והיא זולה ב30 דולר וקלה ב40 גרם. אני בלי קשר היום ההיתי הולך על האי אודיו X5L למרות הבעיה שלו שהוא לא קורא טאגים. או במיקרה שלך אם אהבתה את האייפוד אותו עוד פעם. (רק בגירסה הצבעונית). ד.א - הפסיקו לייצר את הH320 - מי שמחפש אותו שירוץ לקנות עכשיו כי זה מכירות על סטוקים.

kubeb2112

New member
ווירד דאסט - לגבי הנגן שלך...

weird dust , הנגן שלך מנגן סרטים ב10 פריימים לשניה או שזה שטויות? אתה יכול לחבר את הIRIVER לטלויזיה חיצונית?

weird dust

New member
הוא מנגן 10 פריימים לשניה

האו אודיו X5 וX5L מנגנים 15. אבל זה על הנייר, לא ישבתי וספרתי
. כמו כן אני עדיין חושב שזה לא משהו שצריך להיתחשב בו.

TheRealDeal

New member
סרטים? לא חשוב כ"כ לדעתי..

מסך פיצפון, לא רציני.. קודם כל, לקנות נגן אחר אחרי האייפוד זה לא נקרא להשתדרג, כי האייפוד הוא מכשיר מעולה, פשוט נקרא להחליף... נמאס לי שמזלזלים כל הזמן באייפוד, מכשיר מעולה, מה הבעיה בו? במקומך הייתי מוציא את הH300 מהרשימה, והולך על הiAudio X5, שהוא יותר קטן ומציג סרטים ב15FPS לעומת הH300 שמציג ב10FPS. הארקוס ג'מיני הוא דיי גדול, אז אם אתה רגיל לגודל של האייפוד, ואתה רוצה יותר פיצ'רים, הX5 הוא הנגן.

kubeb2112

New member
כמה דברים נוספים.

קודם כל אני מסכים איתך שהשימוש של הוידאו הוא לא שימוש עיקרי למכשיר מסוג כזה. מובן שהמסך קטן ובשביל כזה שימוש צריך כבר להשקיע הרבה יותר כסף ולקחת משהו עם מסך של 4". לדוגמא הארקוס AV420 או 480. ויש גם לIRIVER את הPMP. (מכשירים של מעל 3500 ש"ח) שיחקתי עם הארקוס אצל היבואן בתלאביב. הוא מריץ סרטים ב-30 פריימים לשנייה. כלומר חלק בלי שום בעיה. DIVX לכל דבר. המטרה העיקרית בוידאו שאני מחפש זה בשביל להעמיס סרטים ולחבר לטלויזיה חיצונית (כשצריך) דבר שהארקוס גם עושה מצוין. בסופו של דבר נראה שאני אלך על הארקוס כי בין ה-1800 ש"ח על הIPOD שרק משמיע מוזיקה לעומת ה2300 על הארקוס שמראה גם סרטים אני אקח את ה-2300. ועוד דבר חשוב בארקוס :חריץ compactFLASH בשביל לרוקן את הכרטיס זיכרון של המצלמה שלי נ.ב שלא תבינו אותי לא נכון אני הייתי חולה על הIPOD והתאבלתי עליו יותר משבוע. הדבר היחידי שהוציא אותי מהדיכאון היה החיפוש של הנגן הבא.

gt-master

New member
15FPS מול 10FPS>>>

אתה צודק שה X5 מסוגל על 15FPS אבל מביקורות המסך שלו נחות לאומת ה H320 כך שאומרים שזה נראה טוב יותר ב IRIVER. ועוד דבר : לשניהם אותו מעבד כך שיש שתי אפשרויות 1. ה X5 מגמגם ב 15FPS 2. בעידכון הבא IRIVER יתנו גם אופציה ל 15FPS. לכן לדעתי זה לא נתון חשוב. מסכים שסרטים זה לא חשוב בנגן . יצא לי לראות סרט ה H320 וזה נחמד.לא יצא לי להשוות 15FPS לה 10FPS

למעלה