התלבטות לגבי עבודה

התלבטות לגבי עבודה

שלום,

מתלבטת בין שתי עבודות (אחת שהתחלתי לפני כחודש והשניה אליה הודיעו לי השבוע שהתקבלתי (התחלתי בתהליך לפני חצי שנה).
אשמח לסיוע והכוונה.

תודה מראש

מגי 336

New member
מה ההבדל בין שתי העבודות?

האם ההתלבטות מבחינת התפקיד או השכר?

יש כמה הבדלים

מבחינת תחומי עיסוק - מדובר בשני תחומים שונים שאת שניהם אני אוהבת. שכר - בנוכחית כנראה מעט גבוה יותר. ארגון ותרבות ארגונית - שונים מאוד. בנוכחית לא פשוט בשניה טוב יותר, אם כי לא מושלם. קרבה לבית - הנוכחית ליד הבית, השניה במרחק של 45 דקות.

יש מספר הבדלים

התחומים שונים, אבל אני אוהבת את שניהם. (אקרא לעבודה הנוכחית א' ולשניה ב') את התפקיד ב-ב' עשיתי בעבר ונהניתי. התפקיד ב-א' חדש לי, אם כי התחום עצמו לא חדש.
&nbsp
שכר - אני מתקשה לקבל תשובות ברורות וחד משמעיות לגבי השכר (בא' עוד לא קיבלתי שכר של חודש מלא), אבל ממה שכן הצלחתי להבין, השכר הנוכחי גבוה גבוה בכ- 15% מהשכר בעבודה ב'.
&nbsp
תנאים - התנאים בעבודה א' טובים יותר.
&nbsp
ארגון ותרבות ארגונית - שונים מאוד. ב' משמעותית יותר טוב. לגבי א' מאחר שרק התחלתי, אני מתקשה להגיע למסקנה אם מדובר בחבלי לידה או שבאמת מאוד מסובך שם.
&nbsp
מרחק - הנוכחית מאוד קרובה לבית. ב' במרחק 45 דקות נסיעה לכל כיוון.
&nbsp

מגי 336

New member
פריסת השוואה בת 2 אופציות - לא מורחבת

מהי העבודה המתאימה לי יותר- א' או ב'

הפריסה

תוצאות פריסת ההשוואה:
אפשרות 1
- מלכת המטבעות
- מרכבה
- שלוש המטות
אפשרות 2
- נער המטות
- ארבע הגביעים
- קיסר
מסר / עיצה - שמונה המטבעות

מגי 336

New member
נושקית

האפשרות של אופציה 1 - העלית את האפשרות של חבלי לידה, ואכן בקלפים נראה שבהמשך הדברים יתבהרו ומה שנראה לך כתקוע ולא זורם - ישתחרר.. יש למה לצפות... אך הכל נמצא כרגע בפוטנציאל, כשחשוב במקום הזה לשנס מתניים ולקדם את המקום, להיות אסרטיבית ולגרום לדברים לקרות.
&nbsp
האופציה השניה - מדובר במקום שיתן לך יציבות ובטחון, עליך לפתור את בינך לבין עצמך את מה שאת רואה כשלילי, כי נראה שהחיובי גובר על השלילי... מדובר בתפקיד בתחום שמעניין ומאתגר אותך..

תודה

למעלה