התלבטות לגבי קורס במקצועית א'

חדש26

New member
התלבטות לגבי קורס במקצועית א'

אני ניגש במועד הקרוב(מאי 2011) לבחינות בכלכלה + מימון וסטטיסטיקה (לאחר מעבר של קורסים בחשבונאות ויסודות הביטוח), מעוניין לשמוע את דעתכם האם מנסיונכם ניתן גם לשלב את לימודי מקצועית א' ? בהנחה ויש לי זמן פנוי האם זה לא עמוס מידי לגשת לשלושת הבחינות יחד ? צריך גם לקחת בחשבון שחייביים לעבור את הבחינות בכלכלה מימון וסטטיסטיקה בכדי לגשת לבחינה במקצועית. נועם אשמח לשמוע את דעתך או מישהו אחר בעל ניסיון שהצליח לעשות זאת. תודה.

amirvx

New member
לדעתי כדאי לעשות הפרדה

סה"כ מדובר בחומרים לא פשוטים ולא מעט עומס. אישית אני בתהליך של הוצאת הרשיון במהלך תואר וזה ממש עמוס. עשית ביטוח כך שאני מניח שאתה במסלול לשיווק או ייעוץ פנסיוני ולא ניהול תיקים, אז מקצועית ב' לא רלוונטית לך ... קצת פחות ללמוד. קח בחשבון את מוטיב הזמן והרפורמה שבדרך- יש מצב ששני המועדים הקרובים האם האחרונים במתכונת הנוכחית.

לימוד מקצועית א'

היי. נועם כרגע לא יכול לענות - אישתו ילדה הבוקר אז אני פה במקומו (אני השותף שלו במכללת אורין שפלטר) התשובה פה פשוטה - הכל תלוי בך. אם אתה מוכן ויכול ללמוד כל יום (הלימודים בשלושת הקורסים במקביל הם לפחות 4 פעמים בשבוע) הכל אפשרי. מימון דווקא מאוד מתחבר למקצועית א' (הכלכלה פחות). בקיצור זה לימודים ממש משרה מלאה- יש גם תרגילי בית בכל המקצועות. במקומך, האמת הייתי מפצל לשני סמסטרים בהצלחה

למעלה