התלבטות לגבי ריהוט

idit84

New member
התלבטות לגבי ריהוט

היי בנות,
לא להאמין שאני בשבוע 32, לא להאמין שרואים כבר את הסוף ושכל החשיבה שלי מכוונת ללידה/ ציוד וכו'. בהקשר לכך, אני בדילמה. עשינו הזמנה של שידה ומיטה בשילב ונשאלת השאלה מתי להביא את הריהוט: לאחר הלידה או לפניה. בשתי האפשרויות, אם חס וחלילה קורה משהו, ניתן להחזיר. אני ובעלי מתקשים להחליט כי מצד אחד, אני אוהבת לארגן דברים מראש וקצת בא לי לסדר חדר ולקנן. זה מעלה בי חיוך קטן. מצד שני, יש את החרדה ואת הרצון להמשיך להדחיק. אני ממש מתקשה להחליט לאיזה צד אני נוטה ואם מה אחוש יותר בנוח. אשמח למחשבות/ עצות/ דעות שלכן..

אני אישית לא אירגנתי כלום

עדיין בהדחקה, למרות שהתל"מ הוא היום (!!!). לא רק בגלל האובדן, אלא גם בגלל שזו ילדה ראשונה ואני עדיין לא מעכלת את מה שהולך לקרות בחיים שלנו.
וחוץ מזה, אני לא מהמקננות - לא מזילה ריר על בתים יפים בפינטרסט, לא מזמינה מדבקות קיר מאליאקספרס, לא משווה אחוזי כותנה בטקסטילים. נחמד לי להסתכל על חדרי ילדים, אבל ברגע שצריך להתעמק בתכנון אני מאבדת סבלנות. בן הזוג יותר גרוע ממני, אגב; אתמול לפני שהלכנו לישון ואמרתי לו שקצת כואב לי הגב ואולי זו התחלה של צירים (נראה שלא, אגב), הוא פתאום התעורר ואמר "הרגע קלטתי שאין לנו בכלל מיטה. איפה נשים אותה?"
אבל זו אני וזה מה שמתאים לי, ואני מודה שיש מי שמוריד ממני את הלחץ בעניין הזה - החברה הכי טובה שלי מ-ת-ה על כל מה שקשור בעיצוב ויש לה ילדה בת שנה וחצי, אז היא מעבירה לי מלא ציוד וביחד עם אמא שלי מתכננת את החדר. הן אמורות לארגן הכל אחרי הלידה ומדי פעם אני מקבלת טיזרים בדמות ערימות בגדים שאמא שלי מכבסת או תמונה בוואטסאפ. אז אני גם לא לחוצה שלא יהיה איפה לשים אותה

&nbsp
ולגבייך - אם התכנונים האלה נחמדים לך ועושים לך טוב - לכי על זה! אנחנו מבלות את כל ההריון קרועות בין החרדה לבין הרצון להתפלש קצת באושר, מותר מדי פעם לתת לאושר לנצח - בליטוף של הבטן, בלמדוד בגדי הריון ולדמיין איך תראי בהם כשהבטן תגדל עוד קצת, בלתכנן חדר. הרי אם חס וחלילה יקרה משהו נורא - העובדה שלא הכנת את החדר עדיין לא תפחית מעוצמת הכאב, אבל רוב הסיכויים הם שההריון יסתיים באושר גדול ובידיים מלאות ותוכלו להסתכל אחורה על הרגעים האלה של התכנון בחיוך.

תשימו אותה בעריסה שהוא ישאל ביד שרה

חוץ מזה - לא להאמין שהתל"מ הוא היום ! את כבר ממש שם, איזה כיף.
אפשר לאחל שהלידה תעבור בקלות ובבריאות, ושתסתיים בידיים מלאות ובשמחה.

כן כן, הרגעתי אותו בעניין הזה

ואמרתי לו שנשכור עריסה, או שעד שנחזור הביתה חברה כבר תספיק להעביר לנו מיטה.

היום!

מרגישה טיפטיפה דקירות בבטן, אבל כלום חוץ מזה. מחר על הבוקר מוניטור

שירהד1

Member
מנהל
יאללה- אני מחכה להודעת הלידה שלך,

ואז אפרסם בפורום השני. אז קדימה! שיהיה בהצלחה רבה!!!!
והמלצה חמה שלי- לא בשביל להלחיץ או משהו, אבל כן חשוב לי לכתוב לך לא לחכות עוד הרבה זמן שיהיה הריון עודף...לנסות לזרז בדרכים טבעיות, ואם לא- אז בדרכים לא טבעיות.
שיהיה בקלות (יחסית), והעיקר- שתבשרי לנו ממש בקרוב דברים משמחים.

שירה דוד - מרפאה בעיסוק -
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים בעלי קשיים התפתחותיים ולקויות למידה.
מדריכה קלינית של מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות.
מנהלת פורום אובדן הריון.
09-7749028

לא כ"כ מתה על הרעיון של זירוזים פולשניים

למרות שיש לי שתי חברות שנמאס להן לסחוב ועשו סטריפינג ושתיהן המליצו בחום. אם לא תהיה תזוזה עד המעקב הבא (ביום ראשון), אני מתכננת ביקור אצל המדקר שלי ובלי קשר - קצת להגביר פעילות (מנועה מלשחות בימים הקרובים, לצערי, אבל אצא להליכות).

הליכות אכן מזרזות. גם עליה וירידה במדרגות

עבד לי בלי שהתכוונתי
בלידות של האמצעית והצעיר. העיקר שיעבור עליך בקלות במינימום התערבות חיצונית, שתתאוששי מהר ושתתחילו את החיים החדשים שלכן.

idit84

New member
לא מאמינה שהתל"מ הגיע

ממש מרגש!! לפני הכל, מאחלת לך לידה קלה, מהירה ומרגשת עם הרבה רעש של בכי לאחריה. מחכה כבר לקרוא עדכון שאת אחרי!!
לגבי ההתכוננות, גם אני בהדחקה וכל כך מבינה אותך שזה בלתי נתפס בילד הראשון (גם אני באותה סירה). רק שאצלי מי שיארגן הכל זה בעלי ואמא שלי ואני יודעת שאמא שלי תעצבן אותי וגם בגלל זה שוקלת לעשות זאת לפני.
אני לא יודעת מה התכנונים האלה בשבילי.. זו השאלה שאני מנסה לפענח.

אמהות אכן יכולות להטריף בעניינים האלה

אני ביקשתי מהחברה שקצת תוריד את אמא שלי מהגב שלי, אחרת באמת הייתי מתחרפנת.
ולגבי התכנונים - תעשי צעדים קטנים - קצת לשבת על הפינטרסט, קצת להזמין דברים קטנים מחו"ל, קצת סיבובים בחנויות - ותראי איך זה מרגיש. אני דחיתי ודחיתי את הזמנת העגלה, למשל, אבל כשקיבלתי אותה הבנתי שאני מסוגלת להתמודד עם לפתוח את האריזה ולהרכיב את האמבטיה (אבל השארתי הכל אצל אמא שלי ולא לקחתי הביתה). כשהלכתי לעשות השלמת קניות לתיק לחדר לידה וקניתי כובע לקטנטונת, הבנתי שגם נורא נחמד לי להסתכל על שמיכות (אבל בגדים זה כבר יותר מדי). בקיצור - לא ה-כל חייב להיות מוכן מראש. תתחילי בדברים קטנים ותראי איך זה מרגיש לך.

Halfwaythere

New member
תעשי מה שמרגיע אותך יותר...

אני בשבוע 35, ולא יכולה להירגע עד שכל הדגים יהיו מכובסים, ומסודרים בארון, העגלה תוקנה והתארגנתם על כל הציוד... כל אחד והשריטות שלו... בקיצור אם מרגיע אותך יותר לסדר, לכי על זה. אבל אין בזה באמת הכרח או הגיון והעיקר להיות כמה שיותר רגועות ולהנות מהזמן בינתיים :)

shira3121

New member
אני רק מביעה את התרגשותי שהגעת עד הלום :)

חוץ מזה לדעתי עדיף להביא את הריהוט ולארגן הכל מראש, הרבה פחות נוח לעשות את זה כשהתינוק בחוץ

idit84

New member
החלטתי ללכת עם מה שמרגיע אותי

אחרי התלבטות ארוכה וקריאת הודעות שלכן שוב ושוב, החלטתי שאני צריכה לעשות מה שמרגיע אותי ואף יביא לי הנאה. למען האמת, התחלתי לקבל מכל מני אנשים עגלה וסל קל וכו' ולכן שידה ומיטה זה לא מה שיעשה את ההבדל.
תודה לכן על העצות!!

למעלה