התלבטות לימודים-זקוקה לעצה

התלבטות לימודים-זקוקה לעצה

הייתה לי תמיד משיכה ללימודי עבודה סוציאלית אך אני חוששת מהשכר הזעום וחוסר האונים שבעבודה (עומס אדיר, תקציבים)
כך שנראה לי יהיה נכון יותר להתחיל תואר ראשון בחינוך (הוראה ) ומשם להתקדם אל התואר השני ולימודי פסיכותרפיה.
מה דעתכן ? האם זה מאריך את הדרך משמעותית ?
עוד דבר, שמעתי שכמה מוסדות מציעים לימודי טיפול משפחתי לבעלי תואר ראשון בתכנית שלא קיבלה אישור של האגודה
(נאמר לי גם שהאגודה לטיפול משפחתי היא גוף פרטי ולא ממשלתי כך שאין משמעות לאישורה)
אשמח ליד מכוונת..
חג חירות שמח :)

michalzar1

New member
כיוון למחשבה

היי טלטלות חינוך ועבודה סוציאלית הם שני תחומים שונים לגמרי השאלה מה מושך אותך. נכון שבדר"כ בעבודה סוציאלית יש מקומות עם שכר נמוך אבל כמו בל תחום תלוי איפה התחלת ואיך את ממשיכה. ניתן ללמוד טיפול משפחתי באוניברסיטת בר אילן עם תואר ראשון (ממה שאני יודעת), שיהיה בהצלחה

שכר

משך אותי בעיקר עבודה סוציאלית, אך למיטב ידיעתי מעטים שוברים את תקרת השכר הנמוך והמשרות מזן זה מועטות. זה עניין שאני חוששת ממנו מאוד. הלוואי שזה לא היה שיקול.
אבל גם תחום החינוך טומן בחובו את האתגר והעניין שבו. מעניין מה שאמרת לגבי בר אילן, אבדוק את זה.

בכל חברה וכמעט בכל מקצוע מעטים שוברים את תקרת

השכר הנמוך. הייתי ממליצה לבחור מקצוע בו נותנים לך יותר כלים לשבור את התקרה הזו, בעיני זו עבודה סוציאלית.

למעלה