התלבטות לסופ"ש

yaeluli1

New member
התלבטות לסופ"ש

אנחנו מעוניינים לחגוג שנה לנישואים בסופ"ש בצפון ודי מבולבלים. די ברור מה המקומות הטובים באמת אבל גם המחיר שלהם גבוה בהתאם. יש כמה מקומות במחירים סבירים שאשמח לקבל המלצה אם מישהו ביקר בהם... 1. וילה תהילה בראש פינה 2. אצל בתיה וקלוד בעין הוד 3. מלון אמירי הגליל שליד אמירים כמו כן אם יש למישהו המלצה למקום טוב ומפנק בסביבות 700 ש"ח ללילה לזוג נשמח לשמוע בתודה מראש...

יש המון אפשרויות בסכום שציינת

לא הייתי במקומות ששאלת עליהם אבל אני יכולה להמליץ על אחרים. מה אתם מחפשים? מה חשוב לכם שיהיה בחדר? לפי וילה תהילה ומלון אמירי הגליל אני מבינה שאתם לא מחפשים צימר מבודד... אנחנו היינו לא מזמן במושב אבירים והיה נהדר. עוד מקום שאני מאוד אוהבת זה ורד הגליל. מצרפת שלושה לינקים. אחד לורד הגליל, שני לצימר באבירים (שהאתר עושה לו עוול), שלישי לאתר עם הצימרים הטובים ביותר בצפון.

drtrip

New member
אם יהיה פנוי...

וילה ויטראז' בבית הלל-סוף הדרך תפני לאיריס בעלת המקום, מספיק שתגידי שהגעת מהמלצת הפורום שלנו. אנשים מקסימים צימר מקסים,ספא גקוזי וסאונה גם בחוץ, חדר טיפולים ועוד... מחיר כמדומני בסביבות ה-700 ש"ח. בקתה בעמק-יסודה המעלה,ליד השמורה-יסוד המעלה,פינה בלב,אחוזת אורנים, ראש הפינה-ראש פינה, בריזה בכפר-רמות. בהצלחה...

גוסטאבו

New member
המלצה על בית לישנסקי במטולה

אנחנו בילינו במקום סופשבוע רומנטי ומפנק מאד מדהים זה בית אבן עתיק כמו טירה בטוסקנה יש שם סוייטות ענקיות מיוחד מאד, ובכלל כנס באתר REST או בצימר חפש בלישנסקי יש תמונות ופרטים על יחידות הארוח יש שם גם מסעדת גורמה מדהימה בקיצור טוב מראה עיניים ובנוסף ארוחת בוקר מצויינת ומחיר 600 ש"ח לזוג. בהצלחה ומזל טוב

למעלה