התלבטות מה הלאה....

יויו78

New member
התלבטות מה הלאה....

היום יואב 4-5,לא ברור ואני מאוד רוצה להאמין שהצלחנו אבל גם חושבת על השלב הבא....
בעיקרון הייתי אצל רופאת פיריון והיא המליצה להתחיל עם זריקות לטובת ריבוי ביציות חודש אחד ולראות.
היא הסבירה לי שיש צורך בהדרכה של האחיות כיצד מזריקים והכול.
אני מתלבטת בכלל אם להתחיל עם זה החודש.
ספטמבר הוא חודש של חגים מה שאומר שאם לא אתחיל באוגוסט אתחיל רק באוקטובר כי יש צורך בבדיקות דם תקופתיות וזקיקים.
מה אתן אומרות?

secondtime82

New member
לדעתי אין בעיה בתקופת החגים, תבדקי את זה

גם אני בעיקרון קיבלתי המלצה כזו אבל החלטתי בינתיים להשהות כי אני מתקשה לדמיין את עצמי בהורמונליות שיא באוגוסט, גם ככה החום עושה לי ממש רע (ובלי קשר צריכה גם למצוא רופא פוריות אחר)

מנעמים

New member
עונה

כפי שקראת אני במצב די דומה. אצלי מצאו את הסיבה כנראה לעיכוב בקליטה וזו רזרבה נמוכה. עברתי איי וי אף אחד שהיה טראומתי לי קצת ולכן החלטתי לקחת הפסקה עד ספטמבר, ואז לחזור לטיפולים לייט. נכון שספטמבר יוצא חגים אבל מקווה שזה דווקא יהיה לטובה וייצא כך שאוכל לנוח ולא להפסיד הרבה עבודה. אם המטרה היא הורמונים והזרעה/טבעי בבית אז זה יחסית קלילי, מתחילים להזריק בדרכ מתישהו בימי הווסת הראשונים, עושים פעם ביומיים דם וזקיקים (אפשר מוקדם בבוקר לפני העבודה) ומתזמנים ביוץ עם זריקה נוספת. סהכ כ 7-10 ימי התעסקות.

תקופת החגים מ-א-ד בעייתית

יש המון ימים שאין שום אפשרות לבצע ב.ד וא"ס בכלל, ועוד הרבה מאד ימים שהם ערבי חג וזה מורכב יותר מיום רגיל. נכון שלא מדובר בהמון בדיקות, אבל אם את נופלת על אחד החגים אין לך עם מי לדבר. ואת צריכה לקבל הנחיה מתי להזריק אוביטרל. מסובך הרבה יותר מחודש רגיל.

Mis Anna

New member
ניתן לעשות בדיקות

בתקופת החגים בחול המועד סוכות אפשר. תבדקי ספציפית על איזה ימים יוצאים החגים אולי זה סופ"ש וגם ככה לא משנה. שווה גם לשאול בקופה, יש להם פתרונות למצבים האלה. למשל מעבדה אחרת שיכולה לבדוק (בבית חולים למשל במקום במרפאה)
בכל מקרה מחזיקה אצבעות שהצלחתם

יויו78

New member
נראה לי שנתחיל אחרי החגים.חודש הבא אני חוגגת 40 וגם ככה זהקש

קשה לי להאמין שאני בת 40...ואז עוד הורמונים בגוף ...

secondtime82

New member
שיקול מובן בהחלט. גם אני לא רוצה על יום ההולדת (באוגוסט)

והלוואי שלא תצטרכי בכלל

dogli3

New member
אם הייתי צריכה, אז אחרי החגים.

החודש הנוסף הזה לא ישנה הרבה בגוף אבל כן בנפש.
&nbsp
והלוואי שלא תגיעי לטיפולים

למעלה