התלבטות - סינגפור

Reddit

New member
התלבטות - סינגפור

קיבלתי הצעת עבודה בסינגפור, ואני בדילמות לגבי זה. אולי מישהו מהפורום הזה חי שם ויוכל לומר לי איך המחייה שם (לינה, אוכל, תחבורה) איך החיים, תנאים.. האם הם אנשים נחמדים או קפדנים כפייתים? ושאלה קצת מצחיקה אך די מציקה לי - עניין אכיפת החוק הנוקשה שם, ובכן, אני מכורה להורדות. האם זה משהו בל יעבור שחל עליו איסור מוחלט, אני אשמח לתשובות גם לפרטי.. תודה!

rambling

New member
הורדות?

ידיים? כאפות?
אחלה מקום לפי דעתי. עיר-מדינה מודרנית ומתקדמת, בהרבה תחומים הרבה יותר מישראל. דיור, תחבורה, שירותים לציבור, ובילויים ברמה גבוהה בסטנדרטים עולמיים. אנשים מנומסים ונחמדים אבל מרובעים לאללה. קפדניים ברוב המקרים אבל לטעמי זה לטובה. תצטרכי למצוא חבר'ה זרים לפי דעתי וזה לא בעיה בסינגפור, יש שם איזה מיליון זרים מכל העולם (מתוך מדינה של 4.5 מיליון). אם תהני שם או לא זה תלוי באופי שלך בעיקר, בעבודה, אם תמצאי חברים בראש שלך ובכמה תרוויחי (סינגפור נהייתה יקרה).

Reddit

New member
תודה על התשובה..

ולגבי הורדות. אי מיול וכדומה. מעניין אותי לדעת עד כמה פרטיות או חוסר פרטיות יש בשימוש באינטרנט. (מעקב?) שכר דירה שם דומה לשכר דירה בת"א? למה כוונתך בזה שסינגפור נהייתה יקרה??..

rambling

New member
אין בעיה

"חבר שלי" שגר שם הרבה שנים לא היו לא בעיות עם הורדות
האינטרנט בסינגפור דרך אגב זה תענוג, 10Mbps ו-up time של 100%. אין לי מושג מה שכר הדירה בת"א. בסינגפור בשביל דירת קונדו סטנדרטית של שני חדרי שינה במיקום סביר (לא מרכז העיר) תצטרכי לשלם בערך S$3000 פלוס מינוס. אם את גרה עם שותפים אז זה כמובן פחות ואם בדירות ממשלתיות או בקצה האי ליד מלזיה אז זה גם פחות
כוונתי לכך שבשנה-שנתיים האחרונות עלות המחייה בסינגפור גבוהה בהרבה ממה שהיא הייתה לפני 2007 וצריך משכורת יפה בשביל לחיות טוב שם. שכר דירה, מוניות, סופרמרקט מערבי, בילויים, הכל התייקר בצורה משמעותית בגלל אינפלציה וצמיחה כלכלית גבוהים מאוד.

rambling

New member
רק הערת תוספת

אני לא ממליץ לך לעבור על החוק או משהו כזה אלא רק מספר לך על נסיון העבר על פי הידוע לי, המצב גם יכול גם להשתנות ויכולים לתבוע אנשים, כמו בכל מקום.

KajaGugu

New member
מכמה ביקורים שהיו לי שם...

אני חושב שסיפורי האימה על אכיפת החוק שם מוגזמים. אני מאוד אהבתי לטוס לשם, הכל מסודר ונקי, תענוג ללכת ברחוב. אין לי מושג לגבי ההורדות וכו'.

למעלה