התלבטות על חזרה לשירות לקוחות

פנינה21

New member
התלבטות על חזרה לשירות לקוחות

הי,
אז ככה:
בערך ב- 2010 עבדתי כמעט שנה בנטוויזין.
ברחתי משם באמת ברחתי לא יכולתי לסבול את החוסר יכול לעשות כלום ממש כלום כל המשמרת .. זכורים לי מקרים הזויים לחלוטין שהיה אפשר לפתור כל כך יפה אבל לא נתנו לנו לטפל בלקוחות זה היה נורא והייתי בעבודה ראשונה משמעותית אחרי הצבא ברחתי ממש מהר..

בשנים האחרונות אני חובשת בטיולים אבל עוד כמה חודשים אני בת 27 וכמה מוזר שזה נשמע אחרי הגיל הזה לא מגייסים לתפקיד וכמעט ואין עובדים שנשארים .. יש סיבה : אני מרגישה את זה לאט לאט זה הרבה יותר קשה עכשיו פיזית ואולי בעיקר מנטלית שבוע לינת שטח כמו בצבא על אוכל לא אוכל ובקושי שינה .. זה נחמד ואני אוהבת את העבודה אבל נו באמת כמה זמן זה יכול להימשך ..

אז התחלתי לחפש (כבר לפני כמה חודשים פשוט המלחמה שהייתה בקיץ קצת ריתקה אותי לעבודה מחנה קיץ עם אזעקות זה לא זמן טוב לחפש עבודה...)
ביטוח ישיר
בזק
פלאפון
נטווזין-התקשרו הספקתי לבקר אצלם וזה היה די סגור רק שהם לא הסכימו לחכות לסיום המחנה קיץ כשהסברתי שאני לא יכולה לעזוב עכשיו בגלל המצב . אז הם בטוח לא.

התקשרו והראיונות הטלפונים עברו יופי
וביום ראשון אני אמורה להגיע לפלאפון למרכז הערכה לפרונטלי
אני רוצה לבחור טוב הפעם חברה שאני יכולה להישאר בה תקופה ארוכה

מישהו עובד בפלאפון ויכול לשפוך אור על מה שהולך שם?

והשאלה הכללית מה דעתכם אני יכולה לחזור לתחום ולהישאר תקופה ארוכה אני צריכה יציבות כלכלית בעיקר עכשיו כל השאר פחות משנה .

תודה

היי

אני לא חושבת שיש הבדלים משמעותיים בין חברות הסלולאר השונות בתחום הזה, את מוזמנת לעשות חיפוש על סיפורי עבר של חברים, יש גם מידע במאמרים שאמנם הוא יחסית ישן, אבל חלקו לדעתי עדיין רלוונטי.
&nbsp
לצד זאת - כשאת מדברת על תקופה ארוכה, באיזו תקופה מדובר? את מתכוונת לשירות לקוחות קלאסי? כי בדרך כלל אנשים לא נשארים תקופה ארוכה של שנים בעבודות האלו, בעיקר בגלל השחיקה וגם בגלל מגבלה של אפשרויות קידום (האפשרויות תמיד קיימות, אבל לא לכולם זה מתאים וגם לא כולם מתאימים לאפשרויות).
&nbsp
&nbsp

פנינה21

New member
3 שנים

אני צריכה עבודה מסודרת לשלוש שנים - אני מחזירה הלוואת סטודנטים גדולה ואי חייבת משכורת

למעלה