התלבטות קטנה (אבל קצת ארוכה)

nightroll

New member
התלבטות קטנה (אבל קצת ארוכה)

כפיר בן 9 חודשים, נמצא אצל מטפלת 5 ימים בשבוע, בערך 8:30-16:30 (בד"כ פחות). עולה לנו רק 800 ש"ח לחודש, וזה דווקא נוח. בשנה הבאה אני רוצה לשים אותו במעון יום של אמונה: 1. המעון עובד בימי שישי (המטפלת לא) 2. משרד העבודה משתתף בשכ"ל ועולה לי פחות מאשר המטפלת וביותר שעות שבועיות. 3. יש מטפלות חלופיות אם אחת חולה. בעיה קטנה היא שאני אצטרך לשכור בייביסיטר שתאסף את הילדים בארבע מהגן ותישאר איתם עד שאני מגיעה הביתה (אני רוצה לעבוד יותר שעות). זו בעיה שלית כי אני מרויחה יותר ממה שעולה ביביסיטר פר שעה. מה שמציק לי כרגע, זה שהמנהלת של המעון ביישוב שלנו היא צנונית. נכון, היא לא מטפלת בילד, אבל היא זו שיושבת מולנו בכל ההסדרים הכלליים, ואחרי שהתרגלתי למנהלת במעון בבני ברק, שהיא אשה חמה ונעימה, האישה הזו פשוט מרגיזה אותי. המעון עצמו נראה לי בסדר גמור. להתעלם מהמנהלת?

popo11

New member
../images/Emo104.gif כן.

מה שחשוב זה המטפלות שמתעסקות עם כפיר. אם הן חמות ונותנות טיפול טוב את מסודרת. אם לא - תמצאי גן אחר. דיברת עם אמהות אחרות ?

5 ימים בשבוע 8 שעות ואת משלמת

800 ש"ח איפה מצאת כזאת מטפלת? אני משלמת 4000!! ולעניין- את בהחלט לא צריכה להתעלם מהמטפלת כי היא בסה"כ זו שקובעת את האווירה בגן למרות שהיא לא נמצאת ישירות עם הילדים. אני הייתי מנסה לקבל טלפונים של אמהות אחרות ומנסה לקבל המלצות.

מסכימה עם ורד

בגן של עומר, למרות שמדובר בגן עם המון קבוצות וילדים, למנהלת יש תפקיד חשוב. היא קובעת את התכנים, את הפעילויות המיוחדות (מסיבות, חגים וכו´) וגם את האוירה. אם יש בעיה כלשהי, צריך לפנות למנהלת ולא למטפלות כך שאם לא תהיה לך כימיה איתה, יכולה להיוצר בעיה. מצטרפת גם לשאלה של ורד בעניין התשלום למטפלת- 800 ש"ח לחודש????

nightroll

New member
אז ככה

1. המטפלת של כפיר לוקחת 4 ילדים, בשתי אפשרויות: או לפי שכר קבוע למספר קבוע של שעות בחודש, ואז זה לפי 5 ש"ח (לחדשות זה כבר 6), או לפי שעות ואז זה 7 ש"ח (לחדשות 8 - וכמובן עדיין זול מאוד). את האוכל והחיתולים כמובן שאני מביאה. אבל באמונה, עם משרד העבודה, עולה לי 700 ש"ח לכל השבוע, כולל שישי וחלק מערבי החגים. 2. המנהלת קרה. זה לא שהיא רעה, רק צנון. לכולם, עד כמה שראיתי. עושה עלי רושם של הטיפוסים האלה שבונים חומה כי הם דווקא מאוד רגישים, ולא כי הם בכלל לא רגישים. אבל נראה עם הזמן. החלטתי בכל אופן, והלכתי לשלם היום את דמי ההרשמה. תודה לכולן!

../images/Emo2.gif

זה פשוט מדהים! אני עשיתי חישוב שאם אני אשלח את ניב למעון בת"א כל יום אם מונית זה יעלה לי פחות מאשר לקחת מטפלת.

michal@gal

Active member
מנהל
לא להתעלם מהמנהלת

היא זאת שבסופו של דבר קובעת את הטון של המעון. אם היא לא נעימה, רוב הסיכויים שהגן לא יהיה נעים, למרות שהמטפלות טובות.

למעלה