התלבטות קטנה

התלבטות קטנה

כמו שאמרתי, אני מקימה עכשיו עסק עצמאי. התחייבתי להשקיע בו 100% מזמני ומרצי. ליקום יש דרכים משלו ואתמול הזמינו אותי לראיון עבודה בתחום שרציתי לעבוד בו, ככל הנראה בשכר מינימום.. מצד אחד- העבודה תעכב אותי עם העסק ועם דברים אחרים שאני עושה. מצד שני- אולי דווקא בעבודה הזאת טמונה הזדמנות להתקדם בעסק (בצורת אנשים שאכיר או כסף שיזרום אלי או כל דבר אחר)? בנוסף, יש את עניין הלימודים, שאמרתי לעצמי שאני לוקחת פסק זמן מעבודה במשרה מלאה כדי להגיע עירנית לשיעורים, שמתקיימים בשעות הערב. מה אתם אומרים?

ע ו פ ר ה

New member
התשובות נמצאות אצלך ב ../images/Emo23.gif

שבי תכיני לך רשימה של יתרונות וחסרונות של כל אחד מהדברים. תוכלי לשבת בשקט ולהקשיב ללב שלך מה הוא אומר. אם הלב מתכווץ כנראה שזה לא נכון. אם הוא מתרחב זו הדרך. בהצלחה עופרה

kikona126

New member
לא חושבת שזאת הגישה

גם משכר מינימום אפשר להתקדם. יותר מזה, לא כל אדם מסוגל לנהל עסק פרטי

AlteX

New member
לא חושב שזאת הגישה ../images/Emo8.gif

כל אדם בהחלט מסוגל לנהל עסק פרטי, אם רק יבחר בכך, וזה בוודאי משהו שמאפשר להתקדם ולצמוח מכל הבחינות.

AlteX

New member
"ככל הנראה"?

איך את יודעת אם שזה באמת שכר מינימום? אולי זו הנחה מוטעית? רעיון עבודה זאת לא השקעה גדולה של זמן וכסף... תלכי, תתרשמי, תבררי. מה שכן - תבואי לשם בגישה שהם צריכים לשכנע אותך שכדאי לך לעבוד אצלם, ולא להפך!

כי זה השכר המקובל בתחום הזה

ולא נראה לי שבנקודה הספציפית הזאת פתאום יתנו שכר שונה. בכל מקרה, החלטתי להמשיך להתמקד בעסק שלי. ואכן, בשביל שכר מינימום באמת לא שווה לצאת מהבית, אלא אם קורעים את התחת במשמרות אין סופיות, מה שאין לי את הזמן או הרצון לעשות עכשיו. תודה בכל מקרה

למעלה