התלבטות קשה של חדשה

עדי993

New member
התלבטות קשה של חדשה

קודם כל תודה לכולם על קבלת הפנים החמה מאתמול. אתמול הצטרפתי אליכן האופן רשמי. אני בשבוע 15 אחרי שתי הפלות. אני מעוניינת לבצע את בדיקת מי השפיר אבל מאוד מתלבטת היכן לבצע אותה וכמובן שאני רוצה לעשות את ההחלטה הנכונה ביותר על מנת לסכן מה שפחות את ההריון בעוד הפלה. מיצד אחד יש את פרופ´ ליפיץ מרמת מרפא שהוא מומחה לדיקורי מי שפיר וכולם ממליצים עליו אבל אני לא מכירה אותו והוא לא מכיר אותנו. מיצד שני יש את הרופא שלי (ד"ר בר חוה) שהוא גם רופא מעולה ומקסים מכיר אותי ואת כל ההיסטוריה שלי וגם כן מבצע דיקורי מי שפיר, ואני ממש לא יודעת אצל מי לעשות. לא ממש בא לי ללכת לרופא שלא מכיר אותי אבל שוב אני רוצה לעשות אצל הטוב ביותר. משהי יכולה להמליץ מניסיונה או מנסיון של מכרים? תודה רבה.

עדי, אני לא כל-כך יודעת מה ליעץ...

אבל קודם כל (כי לא הספקתי קודם) רוצה לברך אותך בברכת ברוכה הבאה
מאחלת לך הריון קל, ארוך ומשעמם אם
בסופו
בקשר למי השפיר: אני עשיתי אצל הרופא שטיפל בי בטיפולי הפוריות ובמעקב הריון פרטי (פרופ´ רון-אל באמריקן מדיקל סנטר בראשל"צ) משום שמאוד נקשרתי אליו וסמכתי עליו. הבדיקה עברה יופי. א-ב-ל במחשבה לאחור אני חושבת שההחלטה אולי היתה חפוזה ולא שקלתי את הדברים בצורה רצינית כמו שאת שוקלת אותם עכשיו. אולי דווקא בהריון הבא (הלוואי!!!) אתלבט שוב ודווקא אחליט על הידוע והטוב פרופ´ ליפיץ. בהצלחה בבדיקה, שירלי.

עדי993

New member
שירלי תודה- זו בידיוק ההתלבטות שלי

הרופא שלי שעברתי איתו כבר דרך ארוכה ואני ממש ממש סומכת עליו לעומת מומחה בעל שם שאני לא מכירה ושמעתי הרבה פעמים שעושה את זה בשיטת הסרט הנע.

אז שוב ברוכה הנמצאת../images/Emo141.gif

פרופ´ ליפיץ, ולא מתוך הכרות אישית, ידוע בשמו הטוב והניסיון הרב.בנות רבות כמוך הולכות אליו רק לבדיקת מי השפיר וזהו, בלי הכרות מוקדמת. לגבי בר חווה, שמעתי רק דברים טובים עליו. הוא עשה לחברה שלי בדיקת מי שפיר ואני יודעת שהיא מחזיקה ממנו....(גם נראה לא רע היא אמרה
). בכל מקרה, יש עוד הרבה רופאים שמבצעים את הבדיקה הזו. רבים מהם מאוד מיומנים. כל החלטה שתחליטי שתהיי שלמה והעיקר - שתעבור בשלום
יהיה בסדר.

עדי993

New member
היי ליבי- האם חברתך היתה מרוצה

מהדיקור שעשה לה בר חוה? האם את יכולה לשאול אותה קצת יותר פרטים? תודה. נ.ב. הוא באמת נראה לא רע בכלל!!!

טילי2

New member
אחותי עשתה אצל בר חווה את הדיקור

ויש לה רק טוב להגיד על כך. בהצלחה

עדי993

New member
טילי- ידוע לך אם הוא עושה

אולטראסאונד לכל אורך הבדיקה? האם זה כואב? אשמח לקבל עוד פרטים. אני ממש חוששת. תודה.

אני באופן אישי לא עשיתי

מי שפיר, אבל זאת בטוח לא בדיקה נעימה במיוחד... תחשבי שזה אחד הדברים שעוברים בהריון. (הכל קטן יחסית ללידה, תאמיני לי..ובלי להפחיד). החששות שלך לגיטימיים בהחלט, אבל תמיד טוב לדעת קצת יותר. אני בטוחה שבסוף הכל יהיה בסדר.

yaelhul

New member
המלצה כללית לגבי בדיקת מי שפיר ../images/Emo124.gif

יקירותי, חשוב לדעת שבבדיקת מי השפיר מחטאים את הבטן כמו לפני ניתוח במשך כמה דקות עם חומר חיטוי קר מאד וקצת שורף. קצת שורף זה כשהוא על הבטן... כשהוא נוזל אל בין הרגליים זה כבר גהנום !!! בקיצור - ממליצה בחום לבקש מהרופא או לשים בעצמכן לפני שמתחילים לחטא, כמות נכבדה של נייר סופג/טישו/פד בין הגוף לבין התחתונים המופשלים, כדי ששאריות הנוזל האיום הזה לא יגיעו אליכן. אני בקושי הצלחתי לשכב בשקט בבדיקה מרוב ששרף לי, ומיד אחריה, במקום לשבת לנוח - הלכתי לשטוף. בהצלחה יעל

למעלה