התלבטות קשה

התלבטות קשה ../images/Emo4.gif

יש לי חוק שאני לא מוכנה לעבור אותו לא לצאת עם אנשים שאני עובדת איתם ולהלן ההתלבטות אני הרי מסיימת לעבוד בחברה שאני עובדת בה בסוף השבוע הזה ועוברת בשבוע הבא לעבוד בחברה אחרת יש איזה לקוח שלנו שניסה להזמין אותי כמה וכמה פעמים לצאת איתו ודחיתי אותו על הסף שאני לא מפתחת קשרים עם אנשים שאני עובדת איתם. לא מערבת ביזניס בפלז'ר היום הוא שמע שאני עוזבת אז ניסה את מזלו שוב ואמר עכשיו לא תהיה לך סיבה אמרתי לו שאני אחשוב על זה אני עדיין חושבת על זה

dudusch

New member
אזזזזזזז...

איפה הדילמה?! אז מה אם הוא חבר של הבוס? אתם יכולים לצאת פעם פעמיים לבדוק את השטח, אם יהיה משהו בהמשך תוכלי להיות חברה של האקס בוס שלך
(ואולי X-BOX?).

g a z

New member
אממ..

אני בהחלט מסכימה איתך שלערבב ביזנס ופלז'ר זה משהו שעדיף להמנע ממנו. זה יפה שאת עומדת על זה ולא נסחפת עם ההצעות. באמת. אבל עכשו את כבר עוזבת, ועוברת למקום חדש. אז למה לא? תנסי, מה את יכולה להפסיד? חבר של הבוס? מה זה אומר? אמורים להיות לכם קשרי עבודה מתמשכים? -מדובר בחברות שעובדות יחד? אם כן, אז אולי באמת כדאי לשקול שוב. אבל אם לא, אני חושבת שהייתי הולכת על זה.

g a z

New member
וואלה..

קשה לי קצת לייעץ לך, כי אני לא מבינה בתכל'ס מה קשרי העבודה ביניכם, ומה זה אומר אם תהיה עסקה בין ה"מקומות"- לגביי קשר ביניכם. מצד שני, לאמא שלי יש חברה טובה בעבודה <צעירה ממנה בדי הרבה שנים, אבל הן חברות טובות
> - אותה בחורה התחילה לצאת עם מישהו מהחברה, והם נהיו זוג. בהתחלה הם לא סיפרו לאף אחד, והיא גם לא דברה על זה עם אמא שלי כי את יודעת.. ביזנס ופלז'ר, והם גם לא רצו שירכלו. בסופו של דבר דברים התגלגלו והוא התחיל לעבוד במקום חדש. הם כבר נשואים שנתיים כמעט, עם ילד שני בדרך

אישון36

New member
בעיברית

יש משהו שמוכן לצאת איתך ולך לא בא עליו. אישון. התלבטות רצינית.

תהיי ציניץ כמה שאת רוצה...

אני קורא את התגובות שלך בשרשור הזה ואם אישון לא היה אומר את לפני אני הייתי אומר את זה. אמנם לא כמו אישון, אבל את הנקודה היית מבינה.

למעלה