התלבטות קשה....

Lior G3

New member
התלבטות קשה....

מה הטיול המומלץ לחודשים יוני-אוגוסט, מבחינתי חובה לעבור בפרו וברזיל על איזה עוד מקומות אתם ממליצים ואיפה הייתם "משבצים" את פרו וברזיל בטיול? האם עדיף להקדים את הכל ולצאת לטיול כבר בתחילת פבואר? יש בעיה עם דרכון גרמני במדינות דרום אמריקה?

natyh

New member
אם ברזיל אז בהחלט פברואר

פירו אפריל עד יוני . מומלץ לקרא את מאמרי הפורום והשאלות הנפוצות , אתם כל הזמן כמו במערכון הגשש העולה המליון כולם שואלים אותם שאלות ומקבלים אותן התשובות ....
וכבר ענינו לשאלות הללו ואפילו הכנו מאמרים..... משקיענים אנחנו ... לא ?

The Cat Woman

New member
ברזיל בפברואר זה לא כזה תענוג

ירד עלי המון גשם והיה לי ממש קר בלילות...

natyh

New member
נדיר

יורד שם גשם בקייץ ודי הרבה אך בדרך כלל חם ועובר תוך שניות... אך כעת אנו בהתחממות גלובלית זה מה יש.

The Cat Woman

New member
חזרתי עכשיו מריו

מזג אוויר נפלא, הרבה יותר מבתקופת הקרנבל (גם בקרנבל הייתי בברזיל...) יוני-יולי זו עונה מעולה לטיול בפרו! אני ממליצה להתחיל בפרו ולסיים בברזיל, שם תמיד חם (חוץ מהצפון- שאת זה כדאי לבדוק לפני שמגיעים) אם תספיק משהו באמצע- זרום על בוליביה השכנה אם בא לך הרפתקאת ג'ונגלים וקצת טרקים באווירה של פעם וריח שכזה... שכבר תגלה לבד... או קולומביה אם בא לך קצת יותר שמש, קוקוסים וישראלים מפוצצים סמים (אני ויתרתי על ה"תענוג"). בכל מקרה, להגיע לארגנטינה וצ'ילה עכשיו זה לא כ"כ כדאי, עכשיו חורף ביבשת. בבוליביה ופרו זה לא משנה כי שם מדובר בעונה יבשה או רטובה וכרגע- זו היבשה (והקרה), אבל ארגנטינה וצ'ילה לא כל-כך נעימות עכשיו... אפילו די סוערות וחורפיות. אני אישית לא אוהבת חורף, אבל אם אתה בעניין- לך על זה. בארילוצ'ה צריכה להיות מוקד סקי בסביבות אוגוסט אם אני לא טועה.

Lior G3

New member
תודה על העצה,כנראה שבאמת אשנה את המסלול והזמן

התיכנון שלי בינתיים הוא 4 חודשים סה"כ אולי טיפה יותר, כשאת הטיול אני מתחיל בפבואר עד ליוני. לנחות בארגנטינה משם לטוס ישר לאוישה ולהתחיל לזגזג צפונה בין צ'ילה וארגנטינה למשך חודשיים לעבור לבוליביה לחודש ואת החודש האחרון לעשות בפרו. יהיה קצת לחוץ ואני אצטרך לקחת טיסות בחלק מהמקומות כדי לחסוך בזמן. אבל לפי מה שנראה לי זה בהחלט סביר בהתחשב במגבלת הזמן, מה דעתך?

למעלה