התלבטות קשה...

AnkSunAmun

New member
התלבטות קשה...

אז ככה.. חבר'ה אני צריכה עזרה.... לבחור קוראים אסף.. אני מכירה אותו מהבסיס... לפני חודשים רבים, כשעשיתי את הקורס שלי בבסיס הייתי רואה אותו רוכב על אופניים (כן אנחנו מעיין קיבוץ כזה שחיילים רוכבים על אופניים עם הנשק בסלסלה מאחור .. אני לא צוחקת!).. והוא נראה ממש חמוד כזה.. אחד בטעם שלי.. לפני כחודש יצא לי גם להכיר אותו לעומק.. הוא בא לספריה שלי ומאז אנחנו ידידים טובים.. יש המון צחוקים ופלירטוטים בלתי מזיקים.. תמיד בגבול הטעם הטוב כי הוא ידע שאני בקשר עם אחד מהבסיס.. שבמקרה גם אחד מהיחידה שלו.. באחד מן הימים היתה לנו שיחה רצינית על מערכות יחסים, תקשורת ומה שבינהם... היינו בדעות שונות... הוא טס לגרמניה להיות עם המשפוח'ס הרחוקה ואני בינתיים נפרדתי מהבחור שיצאתי איתו.. והבנתי כמה שהוא צדק בדיעבד... התקשרתי אליו.. והשגתי אותו.. בגרמניה! דיברנו צחקנו והיה ממש כייף... הוא הראשון שספרתי לו על הפרידה .... הוא חוזר עוד כמה ימים לבסיס... אני יודעת שהוא מעוניין בי.. ואני מעוניינת בו... הוא מצחיק אותי בטירוף, הוא איכפתי וחם (ההפך בדיוק מהאקס שלי בבסיס) אבל אני לא יודעת מה לעשות! לחכות שהוא יזום משהו? לשאול אותו ככה ב"מקרה" אם בא לו ללכת לאיזה סרט....? כי סה"כ אני לא רוצה שיחשוב שאני קופצת מבחור לבחור במיוחד ששניהם מכירים אחד את השני מצויין וכולנו באותו בסיס אחד וקטן) אך מצד שני אני לא רוצה "לפספס" אותו.. הוא כל כך מוצא חן בעיניי ... (יש לו גומת חן מטריפה....! אם כבר דיברנו על סטיית בפורום.. זאת ה"סטייה" שלי) HELP ME! WHAT SHOULD I DO??

קטרפי

New member
לכי על זה ../images/Emo110.gif

גם אם הוא יחשוב שאת מישהי שקופצת מבחור לבחור, תגידי לו את מה שאת מרגישה, אם הוא באמת רוצה אותך כמו שאת חושבת אז אין שום סיבה שהוא לא יסכים. יש בחורים שאת יכולה לחכות להם שנים עד שהם ייזמו משהו, לא יודע אם הוא כזה אבל לא כדאי להיסתכן

AnkSunAmun

New member
מממ

דווקא פעם התוודתי בפניו שהייתי "דלוקה" עליו בקורס .. והוא אמר לי .. "נו.. אז למה לא אמרת כלום אף פעם.." ה"אני מאמין" שלו אומר ללכת עם הרגש ולא להתבייש ..כמו שאני אז התביישתי בגלל שלא הכרתי אותו אז גם לא עשיתי שום דבר בנידון... אבל השאלה אם זה לא אגרסיבי מידי ליחסים שלנו...? אנחנו ידידים טובים ואני רוצה מעבר.. אבל אולי הוא מצידו כבר לא מעוניין? הוא היה מעוניין כשהייתי לא מושגת בשבילו.. ועכשיו אני כן מושגת.. השאלה היא עם הוא עדיין בעניין?! לאנשים יש נטייה ליחסים סאדיסטיים - להימשך למי שלא מושג ואני יודעת כי זאת היתה המערכת היחסים האחרונה שלי! כמה שהוא לא רצה אותי ככה אני רציתי אותו יותר.. עד שהבנתי שזה חולני ואני סתם מבזבזת את הרגשות שלי על אדם קר ... אני משערת שלא אדע עד שאנסה ..אה?

קטרפי

New member
שום אגרסיבי ../images/Emo110.gif

שנה שעברה הייתי דלוק על ידידה שלי, לא ממש מאוהב בה אבל בכול זאת בואי נגיד שלא הייתי מתנגד שהיינו ביחד. הייתה לי חצי שנה להגיד לה את זה ובחרתי לא לעשות את זה כי חשבתי שלא צריך שזה סתאם יהרוס לנו את החברות הטובה, עד שבסוף היא הייתה עם מישהו אחר. אז זה לא ניראה לי כזה חשוב, אבל היום זה הדבר שאני הכי מצטער עליו בעולם

Jinx007

New member
אין לך ממש לחשוש..

את יודעת, ברוב המקרים תמיד זה יוצא ככה שרק צד אחד מעוניין בקשר...בדר"כ זה קשה למצוא מישהו שמוצא חן בעיניך וגם אתה מוצא חן בעיניו והכול ביניכם כ"כ טוב.. כך שאם כבר מצאת מישהו, ואתם באותו ראש...אז למה לא? כשהוא יחזור, תשבו, תדברו, תשאלי אותוו איך היה בגרמניה ותצאו לאנשהו...מקסימום את תציעי אם הוא יפחד לשאול.. אבל באמת שאין לך מה לדאוג. את צריכה להיות שמחה..

AnkSunAmun

New member
תודה!

הלוואי והייתי יכולה לשבת איתו על "כוס קפה" והיינו בדרך יוצאים לאנשהו... הקטע שאנחנו בבסיס.. יחדיו... אולי יצא לי ככה לשאול אותו "בטעות" אם בא לא ללכת לסרט בסופ"ש... תחזיקו לי אצבעות! :) אוהבת אותכם סבינה!

למעלה