התלבטות קשה

stam 4

New member
התלבטות קשה

אני נמצאת שבוע לפני שחרור וכבר כמה חודשים אני מתלבטת במה להמשיך, אני חושבת שכבר עברתי את כל המקצועות האפשריים. כרגע נעצרתי על רנטגן.. מה אתם חושבים? אמרו לי שזה לא כדי כי זה לא עבודה כיפית. אני פשוט חושבת שאני הולכת לעבוד בה לפחות 30 שנה, אז אני חייבת לאהוב. אני לא מסוגלת לשבת כל הזמן באותו מקום, אני אוהבת לעבוד. חשבתי כבר על ביוטכנולוגיה, על מחקרים, על אלה שמייצרים תרופות.. אבל משום מה בא לי משהו שקשור לרפואה. א מה אתם חושבים??

אמממ...יש לי, יש לי, יש לי....

את יכולה להיות אשת מכירות של מוצרים רפואיים...ככה לא תשבי כל הזמן באותו מקום...ואיך שהוא זה יתקשר לך לרפואה :))

stam 4

New member
נחמד, אבל

יש לי פחד במה, רוב הסיכויים הם לא יבינו מה אני רוצה מהם.. וכשאני נלחצת אני מתחילה לצחוק, אז בכלל זה יהיה מוזר..

בשביל להיות איש מכירות

לא עולים על במה...צריך לדעת להקשיב, לדבר ולשכנע. וצחוק עוזר ליצירת קשר. יש לך סיכוי :)

stam 4

New member
סבבה

אני יודעת להקשיב, ואני מצליחה לשכנע אנשים שאני מכירה, אבל אני לא תמיד מצליחה לדבר עם אנשים שאני לא מכירה.. קשה להיות אני : ) סתם אבל תודה

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
עבודה כיפית????

מה הכוונה בעבודה כיפית? קיימות בך יכולות מסוימות ואותם את צריכה להגשים, אחרת תהיה אומללה. כיף זה מושג שלא ממש מתאים לעבודה, הגשמה עצמית כן. גם במחקר יש המון עבודה שחורה ומשעממת (בעיקר בביוטכנולוגיה שבה אנשים בתארים מתקדמים מוצאים עצמם במעבדות למשך רוב שעות היממה).

stam 4

New member
טוב בסדר, אז לא כיפית

אבל אני באמת רוצה עבודה בה אני אגשים את עצמי! השאלה מה מתאים לי, ופה אני חייבת עזרה כי לבד אני עדיין לא יודעת.. מה אתם חושבים על רנטגן? או שאתם יודעים משהו ברפואה שלא קשור ללהיות רופא? מה רפואת ילדים?

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
בקשר למקצועות פארארפואיים ורנטגן

עבודה בתחום הרפואי אך לא להיות רופא היא עבודה בתחום המקצועות הפארארפואיים. עם המקצועות הללו נמנים פיזיותרפיה, ריפוי בעיסוק , טכנאי מכשור רפואי, אחיות , טכנאי רנטגן ועוד. כל מקצוע והמאפיינים שבו. טכנאי רנטגן מבצע בדיקות הדמיה (רנטגן, CT, MRI ,אולטראסאונד ועוד). הוא בא במגע עם החולה רק לצורך ביצוע בדיקת האיבחון. הוא נדרש לעבודת צוות טובה וליכולת לעמוד בשעות עבודה רבות.

למעלה