התלבטות רצינית

• פותח הנושא SHEX
  • פורסם בתאריך

SHEX

New member
התלבטות רצינית../images/Emo95.gif

יש לי חבר שלא מזמן התנסה פעם ראשונה בחייו עם בן אחר. הילד די התאהב בבחור שהוא היה איתו. עכשיו הם כבר לא ביחד, ולילד יש חברה חדשה. החברה החדשה היא ידידה ממש טובה שלי. היא יודעת על כל הסיפור שהיה לו עם מישהו אחר, אבל לא יודעת שהוא עדיין מתעניין בכל בן שהוא רואה, ובעצם היא בשבילו רק מעין עיסוק לבינתיים, והוא לא באמת מאושר איתה... אני יודע שבשלב כלשהו אם יהיה לו מצב עם בן כלשהו הוא יעדיף לתפוס את זה ולזרוק את החברה שלו והיא ממש ממש תיפגע... אני צריך להזהיר אותה ממצב כזה, להגיד לה שהוא מעדיף להיות עם בנים, או פשוט לשתוק ולא להתערב? כי במקרה כזה הגיוני שהתגובה הטבעית שלה תהיה להתגונן ולהתעצבן... אז מה עושים?

noosh

New member
אולי לדבר איתו?

להסביר לו שהוא לא הוגן כלפיה, שאי אפשר לשחק ככה ברגשות של אנשים. שהוא ייגש מיוזמתו ויבהיר לה את העניין או שבכלל יחשוב עם עצמו מה הוא עושה, ואם זה בסדר. יש מצב שהוא יקשיב?

SHEX

New member
כן, אבל לא לי...../images/Emo95.gif

אני והוא כבר הרבה זמן לא מדברים, ולא עושה רושם שהוא היה רוצה שזה ישתנה...

לא להתערב

לא מדובר בעניינים שקשורים אליך. Stay out of it. זה באמת לא מקומך לעשות למישהו outing ולספר שהוא מעדיף בנים. הוא צריך לעשות את הדרך שלו עם הזהות המינית שלו - ובדרך הזו הוא יפגע, יפגעו בו כל מיני דברים יקרו ואף אחד מהם לא קשור אליך.

buffgirl

New member
אבל החברה שלו יודעת שהוא היה

עם בן אחר, אז זה לא אאוטינג. אני לא דוגלת בפעולה כזו או אחרת, אבל אם היא חברה שלו הוא לא יכול סתם לשבת בחיבוק ידיים ולתת לה להיפגע. ואני מכירה את עופר, זה יפריע לו. או לי יש דרך אחרת לעזור?

אין לי מושג

מה בסופו של דבר עופר יחליט לעשות. לי זה נראה שיא החוצפה לגשת למישהי שיודעת שהחבר הנוכחי שלה היה בעבר עם בחור ולהגיד לה: "צ'מעי, הוא עדיין חושב על ההוא ואת סתם איזה side kick לבינתיים" עם כל הכבוד לרצון הטוב, גם ההתערבות הזו עשויה לפגוע לא פחות מהגילוי העצמאי. ובכלל, שימו את עצמכם רגע במקום הזה בו מישהו שחושב שהוא יודע יותר טוב מכם איזה משהו (נגיד הורים
) מנסה להניע אתכם מלעשות משהו שאתם ממש ממש רוצים - על סמך הידע והניסיון שלו. נכון לא כיף?

SHEX

New member
ומצד שני../images/Emo95.gif

כשהיא אמרה לי שהיא רוצה אותו לא סיפרתי לה שהוא היה עם בנים כי זה אאוטינג בשבילו, ואז כשהוא סיפר לה וגם אמר לה שאני יודע על זה, היא נפגעה שלא אמרתי לה את זה בהתחלה... ועכשיו זה יוצא ששוב אני מסתיר ממנה משהו שעלול לפגוע בה.

בדיוק!

בגלל זה אמרתי לך לא להתערב! אם היית אומר - היא הייתה מתלוננת "למה אמרת, עכשיו קלקלת לי" אם היית אומר - היא הייתה אומרת "למה לא אמרת, אתה לא חבר מספיק טוב" אין דרך לצאת מזה בסדר - לכן לא נכנסים לשם מלכתחילה קח אחריות לגבי מה שאתה יודע או לא יודע על אנשים ושמור את האינפורמציה לעצמך. אתה לא "מסתיר" אלא לוקח אחריות ומחליט לשמור על הפה שלך ולא להתערב. מה אתה יודע? אולי דברים ישתנו? תן לאנשים לנהל את החיים שלהם כמו שנראה להם לנכון.

למעלה