התלבטות/שינוי כיוון

ofer1807

New member
התלבטות/שינוי כיוון ../images/Emo4.gif

שלום לכולם, אני חדשה בפורום הזה וחשבתי לעצמי - אולי מכאן אקבל סיוע. אני בת 40, יש לי ניסיון רב באדמיניסטרציה ומזכירות - אבל... נמאס לי מזה
אני מחפשת עבודה שתפגיש אותי עם אנשים ולא תהיה במשרד 8-17. למישהו יש רעיון
אני מצרפת את קורות החיים שלי.

הדרך

הדרך לתעסוקה חדשה עוברת אצל עצמך המאמר הזה יתן לך קצה חוט, אבל את תדרשי למשוך אותו. בהצלחה אמיר דרור למאמר

ofer1807

New member
מקצוע חדש

אמיר שלום, אני יודעת בדיוק מה אני רוצה לעשות בעתיד, ויש לי גם תוכנית.
העניין הוא שאני מחכה לפתיחת קורס שלאחריו אני מתכוונת לפתוח עסק עצמאי.
כרגע אני מובטלת וצריכה הכנסה כלשהי (עד סיום הלימודים ועד שיהיו לי הכנסות מהמקצוע החדש), וכאמור - ממש לא בא לי להיות שוב מזכירה. וכאן אני נתקעת...מה עכשיו

עבודה זמנית

אפשר להתייחס לעבודה זמנית בכל מיני דרכים. כדי להגיע לתשובה הנכונה את צריכה להיכנס לתהליך חשיבה ובדיקה שמתייחס למה יש לך להציע ומה ההזדמנויות בשוק. וכמובן עוד התייחסויות כמו זמן, מיקום, העדפות אישיות וכו'. אני לא מאמין שהתשובה תבוא ממישהו אחר, למרות שזאת אפשרות, דברים אוטנטיים, כאלה שמשקפים יתרון יחסי, באים מבפנים. בהצלחה אמיר דרור

שילה1

New member
הגעתי לכאן במקרה.תגידו-על קאוצ'ינג

שמעתם? נראה לי שזו התשובה לכל המלבטים, כדוגמת עופר. והאמינו לי שזה עובד,ולא זו אינה פירסומת.

הילה92

New member
שינוי כיוון

קראתי את ההודעה שלך והיא החזירה אותי כמעט חצי שנה אחורה כאשר הייתי בדיוק באותו השלב בחיים. עבדתי ב 10 השנים האחרונות בהיי-טיק ואני בעלת תואר שני במנהל עסקים. אהבתי מאוד את העבודה אבל הייתי חייבת שינוי ומי שמרגיש את זה יבין. לאחר לבטים ושיחות ביני לביני החלטתי ועשיתי. החיים יפים. "שיחרור מחשיבה מוגבלת הוא שיאפשר לכל אחד לינסוק אל מלוא הפוטנציאל שבו"

למעלה