התלבטות - שינוי מקצועי בגיל 40

התלבטות - שינוי מקצועי בגיל 40

שלום לכם פוטרתי מעבודתי לפני חודשיים, עבדתי כמה שנים בתחום ההייטק כרגע מחפשת עבודה והוצעה לי עבודה בתחום היהלומים האם כדאי לעשות שינוי מקצועי בגיל כזה? מה השכר בתחום היהלומים? (בתחום ההייטק אני כבר מכירה) המון תודה

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
איזה סוג עבודה הוצעה לך ביהלומים?

האם העבודה היא לאורך זמן? האם היא דורשת רקע מקצועי בתחום היהלומים?

עבודת מכירות

עבודה לאורך זמן לא יודעת אם יש שם מקום לקידום וגם על תנאים טרם דובר ידע מקצועי שדרוש שם, יש לי מעבודה שם בחברה אחרת בעבר

שינוי מקצועי

הי באדי תות, את שוקלת לעזוב את תחום ההייטק. האם אהבת את העבודה הקודמת שלך? האם לפני שהוצעה לך עבודה בתחום היהלומים ידעת מה את מחפשת ומה את רוצה להשיג בעבודתך הבאה? כתבת שהעבודה היא עבודת מכירות. האם התנסית במכירות? אהבת את זה? האם יש לך כשורים מתאימים לעבודה? את שואלת האם כדאי לך לעשות שינוי מקצועי- אם תעשי שינוי מקצועי, מה חשוב לך שתהיה מהות העבודה שלך? איך את היית רוצה שייראה השינוי הזה , לאורך זמן? איפה את רואה את עצמך בעוד 5 שנים והאם העבודה שהציעו לך, יכולה להיות תחנה בדרך? בהצלחה!! אילת לבנון אימון אישי וייעוץ קריירה

אני אגיד לך איפה ההתלבטות

אני מסתדרת ועובדת לעבוד כמעט בכל תחום העיקר שיהיה טוב עם האנשים בתחום ההייטק הייתי יותר מהצד האדמינ' הרווחתי לא רע והתכוננתי ללכת להתמקצע בתחום מסויים על מנת לשפר את התיפקוד ותנאי השכר ביהלומים, המכירות והשיווק הם שונים מבחוץ די אהבתי, וקיבלתי הצעה מעניינת וההתלבטות היא האם באמת בעוד 5 שנים אצליח "לעלות על הגל" בתחום ולעשות יותר כסף אחד הדברים שאני מתלבטת הוא באמת בעוד 5 שנים באיזה מהתחומים אצליח לשפר את תנאי השכר והתפקיד בתחום ההייטק - צריך ללמוד ואז זה בטוח יגיע בתחום היהלומים - זה עניין גם של מזל זו ההתלבטות בהתחשב בגילי (כמעט 40) - אם הייתי בת 25-30 הייתי הולכת על הריזיקה של יהלומים בהייטק הסבירות להתקדם מקצועית וכלכלית היא גבוהה יותר תודה

לשנות או לא?

הי, לפי דברייך, תחום ההיטק הוא התחום הבטוח, הייתה לך תכנית ברורה איך לשפר את התפקוד והשכר. היהלומים הוא תחום בו את לוקחת סיכון כשאת לא יודעת איך הדברים יתפתחו. מאחר ואינך בתחילת הדרך, סללת דרך והתכוונת להמשיך בה, האם מידע נוסף על תחום היהלומים יכול לעזור לך לקבל החלטה? איך תוכלי להשיג עוד מידע על התחום? האם יש אנשים שאת מכירה שעוסקים בתחום ותוכלי לברר דרכם? מה את צריכה עוד לדעת כדי לקבל החלטה? בהצלחה!! אילת לבנון אימון אישי וייעוץ קריירה

המון תודה

זה בדיוק מה שעשיתי שלחתי אנשים שיבדקו לי (אנשים מספיק חזקים ואמינים) למרות שבמחשבה רציונאלית אני נוטה לחשוב להישאר בתחום ההייטק פחות סיכונים אולם מצריך יותר השקעה

למעלה