התלבטות

leikin

New member
התלבטות ../images/Emo13.gif

פונה אליכם פורום יקר שלי כי אני יודעת שאתם בוודאות תעזרו בדילמה
אני ובן זוגי החלטנו סופית לעזוב לאשדוד למשפחה שלי. לאמא שלי יש עסק ובן זוגי יצטרף אליה וינסה גם. הדילמה מתחילה בבעיות שיש לנו הכלכליות: אנחנו לא יודעים עם לעזוב לשם ישר עכשיו ולגור ביחד עם המשפחה (בן הזוג לא ממש רוצה) או לעבוד טיפה לחסוך מעט כסף ורק אז לעזוב - בערך עוד חודשיים שלוש? בשבילנו זה התלבטות רצינית כי אנחנו חייבים חודשיים לפני להודיע לבעל בית שלנו, וגם להודיע בעבודה שעוזבים, וגם אני צריכה למצוא עבודה באשדוד... קיצור, התלבטות! מאוד מעניין את שניניו לשמוע מה המלאכים מייעצים לנו?
תודה ליה שם האמא אלינה 20.09.84 מישה(מיכאל)שם האמא לודמילה 13.02.81

ליה יקרה../images/Emo9.gif

המלאכים, אינם לוקחים את זכות הבחירה . אז אענה לך לפי ההגיון- אשאל אותך קודם, ממה בדיוק אתם מתכוונים להתפרנס ? הוא "ינסה " לעבוד עם אמא שלך ? הוא לא עובד עכשיו ? את צריכה לעזוב עבודה, איזו עבודה תמצאי , את לא יודעת. והכי חשוב, בן זוגך אינו רוצה לעבור , את מכריחה אותו ? תחשבו טוב לפני שאתם עושים את הצעד הזה. אולי כדאי שתמצאו דרך לצמצם בהוצאות ,ולחסוך אולי לעבור לדירה זולה יותר אם יש. במקומך לא הייתי מתלבטת . בהצלחה אור ואהבה שבוע של הצלחות אריאלה

מסכימה עם אריאלה

אם מעבר לשם זה בעוד שנתיים-שלוש מבחינה אנרגטית כסף= אימא...אבל אמא לא תפתור מאום..לא התחלת עבודה שאת מרוצה ממנה לא מזמן....? אולי לא תנסי לנהל את שניכם אלא רק את עצמך..כהתחלה..זה יעזור, ואולי לקחת הלוואה לסגירת החוב וצמצום הוצאות או צוכנית התנהלות כלכלית הוא מה שדרוש..הדבר היחיד שהמלאכים מאשרים הוא שמעבר...הוא לא הפתרון אלא הסטת הבעיה מהמרכז.. שכר דירה גבוהה..אולי תעברו למקום זול או שתכניסו שותף נוסף בתשלום אם יש חדר נוסף...?

leikin

New member
בוקר טוב יקרות

אז ככה, קודם כל אני ממש (!) לא לוחצת ולא מכריחה אותו, הוא מאוד רוצה לעבור לשם גם!!! לי הייתה התלבטות אפילו כשהחלטנו והוא הרגיע אותי. הלוואה כרגע לא באה בחשבון מבחינתנו. אמא לא תפתור זה נכון, אבל אני לא מתכוונת לשבת לה שם על הצוואר. אני מתכוונת למצוא עבודה במשרה מלאה שם ולעבוד. העבודה המעולה שאני עובדת בה כיום כרגע מכניסה לי רק 2000 ש"ח. אנחנו כרגע שוכרים דירה עם שני האחים שלו, ואחד האחים עוזב. גם ככה זה עוד הוצאות והרבה. תוך 4 חודשים נגמר לנו החוזה פה ואנחנו במילא צריכים לעזוב לאנשהו.

למעלה