התלבטות.

meidos

New member
אני לא יודע לגבי הצרכים שלך

חח (זה לא ממש נשמע טוב) אבל אני רק יכול להגיע לך שלדעתי הקרבון פשוט מזעזע בעיצוב. דבר כזה מגעיל לא הייתי קונה בחיים, אבל אם תתעקש, לא אעמוד בדרכך.

matke

New member
הקרבון דווקא ממש יפה.

נראה נוח לשימוש. האיפוד דווקא לא משהו בעיצוב... רק המיני, השאר יפים (מאוד)

weird dust

New member
כל השירשור מכאן נמחק

למה? כי אנשים בוגרים הגיבו כמו ילדים. כי השתמשו בשפה לא יפה. כי ניהלו דיון חסר טעם (דווקא ריח לא היה חסר - והוא היה רע!) בכל מיקרה = מעכשיו הודעות לא רציניות לחלוטין כמו אלו שהתנהלו כאן ימחקו ללא הודעה. עד היום ההיתי כותב לאנשים למה מחקתי את ההודעה שלהם אבל זה כבר אפילו לא רציני בשביל התייחסות. אל תפרסמו שטויות, תחשבו על אחרים ועל דעותיהם. אני לא יגיד למישהו שטעמי האישי הוא ככה ולכן זה הנגן בשבילו - אנשים באים הנה בשבל לשמוע דעה אמיתית ובכדי לקנות את המכשיר המתאים להם לא לעין שלנו! מקווה שהכל מובן, מה שלא אתם מוזמנים לפנות אלי.

weird dust

New member
CyberCat כתב הודעות ממש יפות

לצערי נאלצתי למחוק הכל ולא הצלחתי לארגן ממש. ההודעות שלו יכתבו על שמי אבל במתן קרדיט מלא אליו! ההודעות שלו היו טובות וענייניות אבל לצערי הן נמחקו.

weird dust

New member
תגובה 1

לא יודע מי המוזר (לסמוך על זה שכתוב בפרטים שהוא בן 14?) שאמר שהעיצוב לא משהו. כל אחד והסטיות שלו. כאחד שיש לו את ה- CARBON (כנראה מהיחידים פה בפורום) לא ברור לי מדוע לא אוהבים בארץ את ה CARBON, אולי זה בגלל הביקורות הישראליות המתעסקות בתפל ולא בעיקר ושוללים את המכשיר כי הוא לא תומך בעיברית או בגלל שלא ניתן ליצור רשימות השמעה במכשיר עצמו (המכשיר עצמו כן תומך ברשימות השמעה). קיראו ביקורות מאתרים קצת יותר ידועים ובעלי ניסיון בבדיקת מכשירים כמו ה- cnet ה- pc mag או אתרים נוספים רבים שדרגו את ה- carbon באותו ציון ואף גבוה יותר מה- ipod mini/ iriver h10/320. נגן mp3 מיועד למוזיקה ולזה ה- carbon מיועד, אז אין לו מסך צבעוני ולא ניתן להכין רשימות השמעה תוך כדי ריצה. הוא יותר קל וקטן מימדים מה- ipod ו- h10/320. איכות ההשמעה מעולה. סלולה חזקה המספיקה לכ- 20 שעות. בערכה כלול מטען. התפריט דווקא מאוד נוח כאשר כל המוזיקה ממויינת לפי סוג, אומן, אלבום, שנה, חדשים ועוד. בנוסף ניתן לתת לשירים מסויימים סימניות כדי שניתן יהיה לגשת אליהם במהירות. במכשיר קיים 5ch eq המאפשר להתאים את המוזיקה לאוזניות או סתם לכוונן לפי מה שאוהבים. לדעתי מי שבוחר מכשיר mp3 לפי עיצוב ולא איכות מצבו בקנטים. מי שמחפש מכשיר mp3 שנותן תמורה למחיר ומוכן להתפשר על עיברית אז מומלץ ! מצרף ביקורות למכשיר. המשך יום נעים לכולם! הודעה זו הועתקה בשלמותה מתוך תגובתו של CyberCat

weird dust

New member
תגובה 2

ניתן למצוא תמונות באינטרנט אז אני לא רואה טעם לצלם שוב בעצמי. תמונות של ה - CARBON. תמונות נוספות בהשוואה ל- ipod mini. בנוסף חשוב לציין כי במכשירים הראשונים היית קיימת בעיה של רעש סטטי בחלק מהאוזניות בעלות קונקטור מתכתי מסויים. הבעיה לא קיימת במכשירים החדשים. בזמן הקניה מומלץ לבדוק שלא מוכרים לכם מכשיר שיש בו את הבעיה של הרעש הסטטי. מכשירים חדשים שהתקלה בהם טופלה ניתן לזהות על ידי מספר סידורי (שכתוב בגב המכשיר ) כשהוא גדול יותר מ- 514000015289. אם יש שאלות נוספות אשמח לענות שבוע טוב לכולם ! הודעה זאת הועתקה בשלמותה מתוך הודעתו של CyberCat

MrMinus

New member
אני קונה את הRio carbon.

אני הולך לקנות אותו עוד שבועיים. לדעתי יש לו עיצוב ממש יפה, יותר יפה מהאייפוד. כל הביקורות שקראתי אהבו אותו

OniOn Of a dOwn

New member
לדעתי תלך על האייפוד

ההבדל המשמעותי הוא בתמיכה בעברית לאייפוד יש - אפילו אם היא לא פורמלית ולריו - אין! שבוע טוב שיהיה

A m y 1 0 1

New member
CyberCat,

המון תודה על הביקורת העיניינית והעצות!
נראה לי שאני באמת אלך על הקרבון בסוף.

meidos

New member
תעשה מש'תעשה

רק אל תגיד שלא הזהרתי אותך על העיצוב

A m y 1 0 1

New member
העיצוב נורא יפה לדעתי,

הרבה יותר מהאייפוד אפילו. ואני בת.

A m y 1 0 1

New member
ראית אותו גם במציאות..

או רק בתמונות וכאלה ? ואפשר, עובדה. חוץ מזה, על טעם ועל ריח וכו'.

matke

New member
דנו בזה כבר../images/Emo123.gif

על טם וריח בלה בלה בלה....

weird dust

New member
וולבו גם חושבים ככה

יש להם דיביזיה (חטיבה) שלמה של נשים. מראש הפרוייקט עד אחרונת המעצבות כולן נשים. זה טוב בשביל למכור אוטו לנשים ומצדד שני מה זה חשוב לגבר מי עיצב?? בכל מיקרה סמל המין הגברי הוא המופיע על הסמל

weird dust

New member
היום גם את זה אין

העיברית לאייפוד לא מתחדשת ומאוד קשה להשיגה. זה אותו דבר.

weird dust

New member
לכל אחד יש את הדברים שלו

האייפוד מיני נחשב נוח יותר, הוא נגן נחמד אך לא מגיע ללא שום עזרים שהם בגדר חובה כמו למשל נרתיק ומטען חשמל. הנגן פשוט מאוד יחסית והוא נחשב לקלים ביותר לתפעול. הריו גם אינו מגיע עם קייס אך כאן גם לא ניתן בקלות להשיג אחד גם אם רוצים (זה למיטב זכרוני כבר 2 בלילה ואני לא רוצה להיכנס לאתרים לבדוק אחרי סידור הפורום). הוא נחשב גם פשוט מאוד ויש לו נורת ריו בצבע אדום (זה מ-גניב ההיתי חייב להוסיף
) בכל מיקרה - הנגן מנגן פחות שעות מהאייפוד מיני אך מגיע איתו גם כבל חשמל (דבר מאוד שימושי אצלי). הטעינה של שניהם מהירה ושניהם טובים. כשיצא לי לגעת בנגן ריו אחר הוא היא פשוט קל וגם החזיק טוב ביד. לריו יש סידור מאוד יפה של התיקיות שכאן הוא טוב יותר מהאייפוד. אני אשמח אם מישהו יענה אם הוא דורש תוכנה (אני זוכר שכן) ואני ישמח אם מישהו יגיד משהו בקשר לגודל והמישקל שלו לעומת האייפוד. עיצוב - על טעם ועל ריח אין מה להיתווכח. זאת אימרה שלומדים בגן אבל עם הגנון שהלך כאן (צ'כונה בפי אנשים אחרים זה גם בסדר) יש צורך להזכיר את זה.

למעלה