התלבטות ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif
אני מצטערת שאני צריכה לכתוב הודעה כזו בסוף שבוע של שמחות וחתונות, אבל ככה זה בחיים. אני צריכה להחליט האם אני מתחילה טיפול. תקציר הפרקים הקודמים. * במרץ 2000 דלקת בעצב עין ימין, אושפזתי לקבלת קורטיזון. * באוגוסט / ספטמבר 2000 החל התקץ תחושתי ביד שמאל. קיבלתי קורטיזון לוריד, אבל ההתקף "לא התרשם" מהקורטיזון. הנימולים גועו במהלך ההריון. כמו כן עשיתי VEP ו SEP. * בינואר 2002 מתן בא לעולם
* במרץ עשיתי בדיקות להערכת המצב. בVEP התגלתה החמרה בעין שמאל. * במאי הגעתי לביקורת באיכילוב, יצאתי משם עם המלצה להתחיל טיפול וגם עם מכתב שמבקש לעשות MRI. בקופת החולים לא אישרו לי (לא אסון גדול, הנירולוג האחראי אצלינו הוא מנהל המחלקה באיכילוב, ככה שהמכתב מביה"ח לא עזר, הוא טוען ש MRI היא בדיקה אבחנתית בלבד). * לפני כשבועיים שלושה, בחמסין הגדול, החל התקף תחושתי בכפות הרגליים. והוא התפוגג ביומיים האחרונים. * היום היתי אצל הנירולוג בקופה, להתלבטות האם להתחיל טיפול. באופן כללי אני מרגישה טוב. אני גם מניקה, מה שכן התחלתי לתת למתן "מוצקים" (ירקות מבושלים ומעוכים) חודש לפני "הכתוב בספר"(תוך התיעצות עם רופא הילדים שיודע ומודע למצב שלי), שאם ח"ח ... לפחות הוא יהיה רגיל לעוד סוג של אוכל. יש לגם תהיות לגבי האפקטיביות של הטיפול, מדובר על 30% עד 40%. כמו כן האם ידועות תופעות הלוואי של טיפול ממושך. אני יודעת שהחלטה היא שלי ורק שלי בלבד. אם מי כדאי עוד להתיעץ? זהו לבינתיים, סיאמית סליחה שקלקלתי את המסיבה, אז שוב מזל טוב ענק. והעיקר רק בשמחות. נאוה
אני מצטערת שאני צריכה לכתוב הודעה כזו בסוף שבוע של שמחות וחתונות, אבל ככה זה בחיים. אני צריכה להחליט האם אני מתחילה טיפול. תקציר הפרקים הקודמים. * במרץ 2000 דלקת בעצב עין ימין, אושפזתי לקבלת קורטיזון. * באוגוסט / ספטמבר 2000 החל התקץ תחושתי ביד שמאל. קיבלתי קורטיזון לוריד, אבל ההתקף "לא התרשם" מהקורטיזון. הנימולים גועו במהלך ההריון. כמו כן עשיתי VEP ו SEP. * בינואר 2002 מתן בא לעולם