התלבטות

matke

New member
התלבטות../images/Emo7.gif

בין ה creative zen touch iriver h320 לכל אחד יש את היתרונות שלו. ולכל אחד את החסרונות. לקריאטיב יש: מסך גדול פס מגע 24שעות סוללה והוא זול. לH320 יש מסך צבעוני אפשרות להעביר תמונות ישר מהמצלמה (לא הכי שימושי כי יש לי קנון ולפי מה שאני יודע יש לכל הנגנים בעיה עם קנון) והעיצוב יפה. החסרונות. קריאטיב. אין מסך צבעוני. H320 . כפתורים במקום פס מגע. והגירסאות השונות. אז לעזזל אולי משהו יאיר את עיני בעוד חסרונות שלהם.. ומה ההבדל בין הגרסא האירופאית לאמריקאית באיריבר.

weird dust

New member
כמה דברים

הזן טאצ' אינו מיועד לשום ריצה - הנגנים רגישים? הוא יותר! הוא גם גדול יותר. מסך צבעוני כמעט ואינו משפיע, בעיקרון רואים בו טוב יותר. אבל זה תלוי. עכשיו אם אתה קונה בארץ בחנות טובה או באירופה אין לך מה לדאוג כי המוצא הוא אירופאי ואין בו הגבלות על המכשיר אלא רק על הסאוונ וגם זה פטיר. אני חושב שהאייריבר טוב יותר אך זאת דעתי. למה אתה צריך את הנגן זה יותר חשוב.

matke

New member
../images/Emo3.gif

אני יודע על הריצה ובלה בלה בלה. ואני לא מתכוון לרוץ אתו. עכשיו זה הבעיה שאני יכול להביא אותו מחול. אז אני צריך לדעת מה ההבדלים. ושמת לב שכתבת הודעה שלמה בלי

weird dust

New member
אני כותב ../images/Emo6.gif כי אני זוכר את הקיצור

אני יודע לכתוב עוד כמה אבל בעיקרון במסרים וכ'ו לרוב אני מעדיף :)
מאיפה אתה מתכוון להביא אותו? באירופה המחיר כמו בארץ יחסית בהבדל של 400 שקל שזה האחריות. בגירסה האמריקאית של אייץ 300 ההבדל הוא בסופו של דבר בחיבור מצלמה. זה ההבדל הכי רציני.

weird dust

New member
קנון דורשים תוכנה או משהו באיזור

לא זוכר ממש למה. אבל היתה אצלי קנון והיא לא חוברה למכשיר למחשב דווקא היה בסדר.

matke

New member
../images/Emo4.gif זה ממש מבאס...

בעעעע נראה מה נקנה בסוף. וההבדל בין 1700 ל1300 הוא גדול.

weird dust

New member
כשצריך אחריות

ההבדל ביכלל לא גדול. זה מספר יבש או אחרי חישוב מיסים?

matke

New member
איזה כיף זה היה עם נגן

היה עולה 100 שקל... החיים היו הופכים ליהיות קלים..

weird dust

New member
יש כזה אחד ../images/Emo6.gif

השאלה מה אתה צריך מהנגן שלך
אם אתה זקוק ל128 מגה ולא ליותר מידי איכות אני יכול להמליץ לך על נגן משהו משהו "דהלקוס" "סאוונד מקצועי" ו"חכם". (למי שלא הבין את הבדיחה יש כאן תירגום של כמה חברות ג'נריות
).

stardust19

New member
מסכים 100% זו אחת הסיבות העיקריות

שבחרתי לקנות בארץ....ועם המצלמות יש בעיה קטנה כי המצלמות של עכשיו תומכות ב PICBRIDGE דבר שלן תומכים בו הנגנים (וחבל מאד)....עם בעתיד יצרפו את התכונה הזו לנגנים יש יהיה אחל'ה . מה שטוב ב IRIVER הוא שהנגן צבעוני ואני יכול לראות תמונות של החברים שלי שמזמן לא ראיתי אותם ולהיזכר בימים הטובים..חחח...אבל זה בשבילי javascript:InsertIcon('
')

matke

New member
טוב נראה.. ../images/Emo3.gif

אבל אני בטח ישנה את הדעה שלי איזה טריליון פעם.

למעלה