התלבטות - S9 מול ARCHOS 705 מול לחכות ל- ZUNE

dotandvir

New member
התלבטות - S9 מול ARCHOS 705 מול לחכות ל- ZUNE

שלום ליושבי הפורום, בעבר התייעצתי בכם אבל בסוף עקב שיקולי תקציב החלטתי לשמור את ה-IPOD הישן שלי. כרגע הבטריה שלו לקראת סוף חייה ואני חושב שמתחשק לי להשתדרג וגם המעות בכיסי הפעם. לשלב הגמר הגיעו המתמודדים הבאים: 1. S9 COWON - החיסרון המרכזי שלו הוא העדר הרשת האלחוטית וכמובן חוסר בדפדפן 2. ה-705 ARCHOS - היתרון המרכזי שלו הוא שהוא נמכר כרגע ב-2000 קרונה בערך (אני גר בשוודיה - שווה ערך ל-1000 ש"ח) בגרסת ה-80 GB שלו שהם די והותר עבורי. החיסרונות הם איטיות שקראתי עליה והעובדה שכל התוספים שלו עולים כסף 3. ה- ZUNE HD או כל נגן אחר שיבוסס על שבב ה-TEGRA (פשוט ה-ZUNE HD הוא היחיד שמצאתי עד כה) מבחינת הדרישות: 1. רוב השימוש יהיה מוזיקה בפורמט MP3 עם חריגות קלות ל-FLAC פה ושם 2. חשובה לי קלות ההעברה של המוזיקה לנגן ואפשרות ליצור תיקיות ולכן האייפוד נופל מהרשימה 3. אני אצפה מדי פעם בוידאו - בעיקר סדרות או הרצאות מוקלטות - פה גם חשובה אפשרות ההעברה של הוידאו לנגן עם כמה שפחות המרות 4. זמן נגינה ארוך ככל הניתן 5. מבחינת נפח 16 GB עם הרחבה ישמשו אותי נאמנה - 32 GB הם די והותר אני חושב אבל כמובן שיותר זה בגדר האפשר. אני לא מתכוון לרוץ עם הנגן אז הגודל שלו פחות משמעותי. תוספות נחמדות: 1. WIFI גם להעברת קבצים וגם לגלישה 2. תמיכה בוידאו בהפרדה גבוהה כך שהוא יוכל לשמש כ-STREAMER לטלויזיה העתידית שלי (ממש ממש לא חובה - סתם נחמד) 3. אפשרות לקרוא קבצי PDF (למרות שפה רק ה-ARCHOS נראה לי מתחרה רציני בגלל גודל המסך) 4. אפשרות להתחבר למסך/טלוויזיה מחיר - לא הייתי רוצה להוציא הרבה יותר מ-1500 ש"ח אבל מדובר באבזר שהשימוש בו יהיה יום יומי (עם הוא יכלול WIFI וגלישה הוא יחסוך לי רכישת מחשב ל-6 חודשים הבאים) אשמח לשמוע את חוות דעתכם/ן. בתודה מראש, דותן מה הייתם ממליצים - לחכות

or121210

New member
לדעתי ה-S9 הכי מתאים

מבחינת הדרישות: 1. רוב השימוש יהיה מוזיקה בפורמט MP3 עם חריגות קלות ל-FLAC פה ושם - ה-S9 תומך בהם בלי בעיות 2. חשובה לי קלות ההעברה של המוזיקה לנגן ואפשרות ליצור תיקיות ולכן האייפוד נופל מהרשימה - גם הזון נופל, לא רק האייפוד, כי הוא גם צריך תוכנה. 3. אני אצפה מדי פעם בוידאו - בעיקר סדרות או הרצאות מוקלטות - פה גם חשובה אפשרות ההעברה של הוידאו לנגן עם כמה שפחות המרות - ב-S9 הפורמטים המוכרים לא דורשים המרה, ואת הפורמטים האחרים אפשר בלי בעיה להמיר עם JetAudio. 4. זמן נגינה ארוך ככל הניתן. ל-S9 יש 55 שעות אודיו ו-11 שעות וידיאו. 5. מבחינת נפח 16 GB עם הרחבה ישמשו אותי נאמנה - 32 GB הם די והותר אני חושב אבל כמובן שיותר זה בגדר האפשר. אני לא מתכוון לרוץ עם הנגן אז הגודל שלו פחות משמעותי. - עדיין, כדאי שיהיה קומפקטי, פה ה-S9 עומד בדרישה. תוספות נחמדות: 1. WIFI גם להעברת קבצים וגם לגלישה - אין ב-S9, ב-ARCHOS זה בתשלום, וב-ZUNE אין לי מושג אם יהיה. לשיקולך. 2. תמיכה בוידאו בהפרדה גבוהה כך שהוא יוכל לשמש כ-STREAMER לטלויזיה העתידית שלי (ממש ממש לא חובה - סתם נחמד) - לפי מה שאני יודע ה-S9 תומך בכך. 3. אפשרות לקרוא קבצי PDF (למרות שפה רק ה-ARCHOS נראה לי מתחרה רציני בגלל גודל המסך) - אני לא בטוח שה-S9 יכול, אולי אם ממירים לתמונה רגילה את ה-PDF. אין לי מושג לגבי האחרים. 4. אפשרות להתחבר למסך/טלוויזיה - יש ל-S9

Word Up

New member
איך הוא תומך בסרטים בהפרדה גבוהה ?

אאל"ט הזון שיצא בקרוב הוא היחיד עם אפשרות כזאת ביינתים.

Word Up

New member
לא הבנתי את השאלה.

לא קראתי לעומק את הסקירה,אבל רק לפי הפורמטים הנתמכים הוא לא תומך בסרטי HD.

יאיר B

New member
אני לא בטוח שהוא תומך בהצגת וידיאו כ-HD

זה מה שהם כתבו על וידיאו:
Video The AMOLED screen lends well to video playback, especially with the faster pixel response time. The player officially supports Xvid and WMV with a recommended size of 420x272 at 30fps. However, I have been able to play up to XviD 640x320 30fps without any problems. WMV on the other hand didn’t quite push that far- a similarly sized WMV file played but was choppy. This is one of my favorite features of the S9 since no conversion is necessary since with me, if I have to convert it, it doesn’t end up on my player. On the down side, H.264 is not supported which is very common among all the new players. Just like the music menu, you also have the ability to make a favorites playlists as well as bookmarks. BBE fans will also be happy to know that BBE is available while watching video​
אני מניח שאם הוא היה מאפשר וידיאו HD אז היו מציינים את זה בגדול. וסתם מפרט שלו שמצאתי באתר ברשת http://www.advancedmp3players.co.uk...GB_MP3_Player.3580.html?display=specification

gavrik

New member
כתוב בהודעה שהבאת שהוא לא מנגן

קידוד ה-H.264 משמש לסרטונים של HD, ככה שאם הוא לא מנגן את זה אז הוא לא מנגן HD. עקרונית זה ממש דפוק לנגן HD על נגנים קטנים. היתרון היחיד שיש לזה הוא הצגת הסרט על מסך חיצוני גדול וזהו, אבל מכיוון שכרגע כל הנגנים באים רק עם יציאה אנלוגית (SVIDEO) גם אפשרות זו הולכת לעזאזל, אז תמיכה בHD כיום היא עבודה בעיניים.

dotandvir

New member
תודה רבה בעבור התשובה המפורטת

נראה לי שיש לנו מנצח! אני ארכוש אותו בקרוב. אם יש עניין אשמח לכתוב ביקורת קצרה אחרי שאשתמש בו במשך כמה זמן. דותן

למעלה