התלבטות- Sony Ericsson Xperia X10 mini

BellyTheCat

New member
התלבטות- Sony Ericsson Xperia X10 mini ../images/Emo13.gif

היי
אחרי הרבה ימים של חיפושים, מצאתי את הפלאפון שנראה לי המתאים ביותר. אני מקווה שזה הפורום הנכון להתייעצות ^^ עכשיו אני מתלבטת- אשמח לשמוע מעט המלצות (או ביקורות) על המכשיר הזה של סוני אריקסון. עד כמה המסך שלו רגיש לשריטות וחבלות (במקרה של נפילה בטעות)? האם נוח לסמס ולחייג איתו? ניתן לשנות בו ערכות נושא? אפשר להתקין בו לבד עברית? שמעתי שהוא מגיע רק עם אנגלית. תודה לכל העונים
http://www.sonyericsson.com/cws/pro...rview/xperiax10mini?cc=il&lc=he#view=overview שימו לב שזה לא ה-Pro :) תודה מראש!

Or Amit

New member
הגעת למקום המתאים ../images/Emo13.gif

אני מחזיק את אותו המכשיר גם כן... בובה של מכשיר
לגבי השאלות שלך:
לגבי המסך שלו אין לי מושג. המכשיר שלי הגיע עם מגן מסך (בערכת המכשיר) ואם את לא מקבלת אחד - שווה להשקיע את הכמה דולרים ולהזמין אחד מחו"ל (EBAY מלא בכאלו)
ניתן לשנות בו ערכות נושא, בהחלט. יש כמה שמגיעות עם המכשיר, אני משער שיש עוד כמה סוגים שאפשר להוריד, אבל לא בדקתי.
אפשר להתקין בו לבד עברית. המכשיר לא מגיע עם פונטים עבריים (מה שאומר שאי אפשר לקרוא ובטח לא לכתוב עברית) אבל באמצעות פעולת ROOT למכשיר ניתן להתקין עברית. מדובר בפעולה פשוטה שמצריכה מחשב PC ואת הטלפון.
לגבי ההקלדה: יש כמה תוכנות שבאמצעותן ניתן לכתוב בעברית, אני מודה שלא בדקתי את כולן, אבל מאלו שכן ראיתי יש להן בעיה אחת: המקלדת שלהן היא מקלדת מלאה, מה שמאד לא נוח במסך הקטן של המיני, בעיקר עם אצבעות גדולות כמו שלי. באופן אישי לי נוח לעבוד עם כתיבה באנגלית (ואז זה כמו מקלדת טלפון רגילה) כך שזו לא בעיה מבחינתי, אם זה שיקול בשבילך בהחלט כדאי לך לשקול מכשיר גדול יותר.

BellyTheCat

New member
תודה רבה! ../images/Emo6.gif

קראתי שהוא אמור להגיע לסלקום תוך כמה שבועות, ושהוא אמור גם להיות זמין כרגע בחנות הקונספט של סוני אריקסון בהרצליה במצב של SIM-FREE, אבל גם תהיה מותקנת בו עברית מראש D: יש לי אצבעות קטנות, אז נראה לי שאני אסתדר :) אני לא יכולה לחכות עד שאני אקנה אותו, הוא נראה כ"כ חמוד!

למעלה